Gratis verzenden vanaf € 100,-
Werk Sneller, Beter & Goedkoper

Levertijd en Verzendkosten:

De kosten voor het leveren bedragen standaard 15 euro.De artikelen worden tussen de 3-5 werkdagen op het door jouw doorgegeven adres bezorgd. Voor het leveren gelden de volgende voorwaarden:

  1. de leverancier zal de leveringsmethode kiezen en vervoer organiseren naar de locatie van de klant
  2. naar keuze van de leverancier kunnen aan de koper verkochte producten in twee of meerdere termijnen worden geleverd. In dat geval wordt elke termijn als een afzonderlijke overeenkomst beschouwde en niet-levering of gebrekkige levering van een termijn wordt niet bechouwd als een schending van het contract met betrekking tot anderen termijnen
  3. De in de overeenkomst opgegeven leveringsdata zijn een indicatie en bijgevolg niet bindend. indien de leverancier er niet in slaagt om de producten te leveren tegen deze datum, vormt dit geen schending van het contract en heeft de koper niet het recht om aanspraak te maken op een vergoeding voor het verzuim of op enige gevolgschade of schade die daaruit voortvloeit

 

Betaling

Het is mogelijk om vooraf te betalen middels iDEAL, of achteraf te betalen middels een factuur. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De factuur dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.

 

Klantenservice / klachten

Heb je een vraag, een opmerking of een klacht? Neem dan contact met ons op via mail: info@flowinmotion.com of telefoon 06-11218280.

We proberen jouw mailbericht of dezelfde werkdag te beantwoorden.

 

Retourneren

Wij doen er alles aan om jou via onze website zo goed en volledig mogelijk te informeren over onze artikelen. Mocht een artikel onverhoopt niet aan jou verwachting voldoen, dan kan het binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Neem hiervoor contact met ons op via info@flowinmotion.com, waarna wij instructies geven over het retourneren.

Ruilen is niet mogelijk indien:

  1. Het artikel afwijkt van ons standaard assortiment
  2. het artikel gebruikt is
  3. het artikel niet meer in originele verpakking zit of beschadigd is

Verzendkosten voor retourneren komen voor jouw eigen rekening, tenzij er sprake is van een onjuiste levering door ons. Indien wij het product beschadigd of onvolledig terugontvangen, kunnen wij het aankoopbedrag niet (volledig) retourneren.

Afhankelijk van de afspraken die we met jou hebben gemaakt over de oplossing zal er een vervangend product worden gertuurd of storten we het aankoopbedrag (minus eventueel gemaakte kosten voor verkoopbaar maken) binnen 10 werkdagen terug op jouw rekening.

Contactadres:

Flow in Motion

t.a.v. Klantenservice/ Retouren

Achterweg 1

9725 BM  Groningen

Belangrijk: voeg een kopie van de pakbon bij het artikel. Indien dat niet aanwezig is, kunne wij uw retour niet verwerken en/of terugbetalen.