Theo’s Tape Team

Het is zover: de tape is binnen en het feestje kan beginnen! Je kunt het natuurlijk zelf aanbrengen, maar het gaat nog sneller als wij het voor je doen! Simpel, strak, én met onze jarenlange inrichtingservaring cadeau!

Laat ons jou bellen

Voordelen

  • Geen productiestop

  • Snel belastbaar

  • Geen beschadigingen aan je vloer
  • Tot op de centimeter nauwkeurig
  • Goedkoper en beter dan verf

Waarom belijnen?

Vloerbelijning of vloermarkering maakt je werkomgeving simpelweg veiliger en efficiënter. Door het markeren van looproutes worden materiaalstromen georganiseerd. Dit zorgt voor een nettere, veilige omgeving en draagt bij aan een effectieve scheiding van afval, afkeur en een goed product.

Waarom met ons Tape Team?

Door onze jarenlange ervaring kijken wij vanuit verschillende perspectieven naar je werkvloer. We letten op veiligheid en eenvoud. Daarbij profiteer je van onze kennis van 5S, wat inhoudt dat wij je werkvloer zo praktisch mogelijk inrichten, waarbij we denken vanuit de productie en de medewerkers.

Wat kun je verwachten

Geef ons een tekening van je werkplaats, en wij zorgen ervoor dat alles op z’n plek komt. We denken met je mee en werken een belijningsplan uit. Op de eerste plaats komt effectiviteit en efficiëntie: we kijken praktisch naar wat het handigst is voor jouw situatie. Daarbij houden we natuurlijk rekening met alle regelgeving ten aanzien van arbo, veiligheid en het bouwbesluit.

Werkwijze

We komen twee keer bij je langs. Eerst om je situatie te bekijken en te beoordelen. We noteren wat er nodig is en bepalen het soort tape dat bij je werkvloer past. Vervolgens hebben we van jou een werktekening nodig. Dan is het tijd om te knallen: Tape-toppers Theo en Michiel komen weer langs en geven je werkvloer een flinke make-over.

Wat is er mogelijk?

Tsja, wat is er eigenlijk niet mogelijk? We kunnen alles: van eenvoudige belijning tot aan een levensgrote foto van je hond op je vloer, en alles wat daartussen zit. Van buiten tot binnen, magazijn tot productievloer, you name it.

Tape en onderhoud

Ook tape heeft een beetje liefde nodig. Wij leggen je precies uit hoe je de tape het langst goed houdt. Het belangrijkste punt is directe reparatie van lichte beschadigingen, zo voorkom je erger. Liever laten doen? Ook dit doet het Tape Team graag voor je.

Zie hieronder wat andere klanten van Theo’s Tape Team vonden!

  1. jan

    Ben zeer tevreden over hoe de belijning is aangebracht!

Bel me

Wij werken oa voor

Voorbeeldproject vloerbelijning
Tesa Markeringstape
Voorbeeld project hazard vloerbelijning
Voorbeeldproject vloertekens