Vloertape

By september 3rd, 2020Visueel overzicht
Vloertape overzicht

Vloertape is geen nieuw product, maar wel vaak nieuw voor bedrijven. Je moet constant bezig zijn met verbeteringen en veranderingen door te voeren om als bedrijf dynamisch te blijven en zo een stapje voor te blijven op jouw concurrentie. Waar vroeger dus belijning 10 jaar kon blijven zitten, zijn door alle aanpassingen in een fabriek, magazijn of werkplek de lijnen niet meer zo lang relevant en moet er snel geschakeld kunnen worden.

KLIK HIER OM DIRECT DOOR TE GAAN NAAR DE WEBWINKEL VOOR VLOERTAPE

Daar biedt vloertape de ultieme oplossing. Je kunt snel belijning aanbrengen en, belangrijker nog, snel aanpassingen toebrengen zonder dat daar hoge kosten mee gemoeid gaan. Je kunt sneller schakelen en kunt daardoor ook sneller knopen doorhakken (je bent immers niet afhankelijk van een extern bedrijf dat de verf moet verwijderen en er nieuwe verf moet aanbrengen). Hiermee los je ook een ander probleem op. Wanneer er in jouw fabriek of magazijn irrelevante belijning zichtbaar is, zullen personeel en bezoekers het negeren, daardoor zal ook andere signalisatie minder serieus genomen worden en schiet het dus zijn doel voorbij. Vanuit onze ervaring met Lean en 5S weten we dat vloertape alleen werkt als tool voor visueel management als er ook echt aandacht aan geschonken wordt om het up to date te houden. —– LEES HIERONDER VERDER —–

visuele afstemming niet bereikt

visuele afstemming niet bereikt

visuele afstemming bereikt

visuele afstemming bereikt

Vloertape voor jou

Goed, je bent nieuwsgierig geworden naar wat vloertape voor jou kan betekenen om te gaan belijnen, maar je komt erachter dat er vele verschillende soorten te verkrijgen zijn en je ziet door de bomen het bos niet meer. Hiervoor hebben we voor jou een aantal gemakkelijke pagina’s geschreven met allerlei informatie over vloertape. Heb je geen zin om je er helemaal in te verdiepen en wil je gewoon bestellen? Ook dat kan! Ga naar onze webwinkel voor markeringstape en vul simpelweg in wat voor vloer je hebt en hoeveel verkeer er maximaal is, dan komt het juiste product vanzelf naar voren. Of, nog gemakkelijker, neem contact met ons op en we geven je persoonlijk advies!

Hulppagina’s om jou wegwijs te maken!

Kijk op de onderstaande pagina’s om op je eigen tempo je te verdiepen in de wereld van de vloertape!

 • Buiten tape: Durastripe Outdoor MAX

  65,0095,00 buiten afstand markeren
 • Durastripe Mean Lean Markeringstape

  68,00329,00 Palletverkeer
 • Durastripe gevarenkleuren Markeringstape

  104,00535,00 Gevaren markering
 • Durastripe Supreme V Markeringstape

  90,00535,00 Slechte vloeren, vocht
Open chat
1
Hallo, ik ben Theo. Waarmee kan ik je helpen?