Vloertape

Vloertape voor duurzame vloerbelijning en vloermarkeringen voor jouw magazijn, productievloer, werkplaats en buitenterrein.

Vloertape als vloerbelijning

Vloertape als vloerbelijning in jou magazijn, werkplaats of op je werkvloer. Dit passen wij toe na een lange zoektocht. Omdat je je vloermarkering wilt kunnen wijzigen gebruiken wij altijd vloertape. De standaard vloer tape beschadigt eenvoudig en laat snel los. Er moet toch iets beters te vinden zijn? Theo werd 5 jaar terug aangenomen als stagiair met de opdracht om een betere vloertape te vinden. En dat is hem gelukt. Theo’s Tape is geboren.

Samen met onze achtergrond willen wij onze klanten niet alleen geweldige producten verkopen. Maar ook helpen met tips, advies en tricks om hun werkplaats of magazijn veiliger en beter georganiseerd te maken.

Corona stickers en vloer tape

We zijn hiermee begonnen om winkeliers en bedrijven te helpen hoe je bedrijf corona proof kunt maken, middels onze corona proof blogs. Wij zetten onze kennis in om mensen 1-op-1 te helpen of middels een duidelijk stappen plan voor bijvoorbeeld een corona proof kantoor . Uiteraard verkopen we ook 1 5 meter afstand stickers en corona tape.

Waarom vloertape?

In één oogopslag duidelijkheid in je magazijn, op de productievloer of zelfs buiten: dat bereik je door vloerbelijning met vloertape. Zie meteen waar materiaal staat en waar producten staan opgeslagen. Verkeersstromen zijn duidelijk gevisualiseerd en de ruimte is zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Gebruik ons filter op onze markeringstape pagina of de kies de juiste markeringstape pagina om te bepalen welke vloer tape voor jouw vloer werkt.

Voetstappen, borden, pictogrammen

De voetstappen stickers voor het aangeven van een looppad zijn alom bekend. Maar weet je wel dat er veel en veel meer mogelijk is, van de officiële verkeersbordenzebrapadenpijlen en wat niet nog meer.
Het grote voordeel is dat een pictogram op de vloer op het juiste moment getoond wordt en dit is bij een bord wat je op hangt toch anders.
Met de juiste borden op de vloer in je magazijn of werkplaats zorg je je verkeersregels duidelijk zijn en alles visueel is georganiseerd.

Duidelijkheid = veiligheid

Als alles op z’n plek staat en mens en materiaal zich volgens de route beweegt, voorkom je chaos en houd je de fabriek of werkplaats veilig. En visualiseren ondersteunt dat proces. Dat is iets wat de 5S methode, de 5S betekenis van Standaardiseren en alle andere ervaringen je vertellen. Stel je een autoweg voor zonder strepen en zonder verkeersborden. Ik wens je veel succes met thuis komen.

Tips, tricks en richtlijnen voor vloer tape

Vanuit onze jarenlange ervaring met het zichtbaar maken van je processen en vloer tape hebben we alles voor je opgeschreven. Hier vind je alle richtlijnen tips over het gebruik van vloertapes en hoe op de juiste manier je vloer te belijnen in je magazijn of werkplaats. Zo hebben we een blog geschreven wat de standaard kleuren zijn van vloerbelijning of hebben we de richtlijnen opgeschreven voor de breedte en andere eisen van rijpaden en looppaden in magazijnen en fabrieken.

Vloer tape of vloer verf?

Wij geloven in onze vloer tape. Want: in een snel veranderende, moderne wereld zal ook de indeling van je werkplek en magazijn flexibel moeten zijn. Onze vloertapes breng je makkelijk en snel aan, is sterk en blijft goed zitten. Update nodig? Dan kun je net zo makkelijk een wijziging aanbrengen. Nog niet overtuigd? Lees meer over tape versus verf!

Zelf tapen of Theo’s Tape laten doen?

Onze vloer tape zelf aanbrengen is makkelijker dan je denkt! Zelf belijning aanbrengen met onze instructiefilmpjes en foto’s ligt het er snel en strak in. Klus te groot? Tijd besparen? Profiteer van onze ervaring en laat Theo’s Tape Team het voor je doen. Bekijk hier wat we voor je kunnen doen als tape specialist!

Best verkochte vloertape

Veel gestelde vragen over vloertape

Vloertape

Je wilt vloerbelijning en de vraag is of je gaat verven of vloertapen. Beide vloerbelijningsproducten hebben hun voordelen en nadelen. Vloertape heeft als voordeel dat het eenvoudig is aan te brengen, goedkoop is en flexibel is. Mocht je je belijning willen veranderen zonder dat er sporen achter blijven dan kan dat. Verf is robuster als het gaat om schuiven van pallets. Het slijt net zo hard als vloertape, maar slijt geleidelijker.

Je hebt tijdelijke vloer tape die drie maanden blijft zitten, maar ook tape die jaren blijft zitten. Zelfs als het onder water komt te staan. Wij hebben voor elke situatie, belasting en ondergrond de juiste vloertape. We zullen je verbazen!

Vloertape is eenvoudig zelf aan te brengen. Wij vertellen je via een video en via tekst tot in detail hoe. De grap is, ouderwets een touwtje gebruiken is nog altijd de garantie op rechte lijnen.
Het zal je verbazen, maar onze tape blijft zitten, tot jij bepaalt dat het verwijderd moet worden, maar dan wel zonder lijmresten.

Wij belijnen oa