Vloertape

Vloertape voor duurzame vloerbelijning en vloermarkeringen voor jouw magazijn, productievloer en buitenterrein.

Vloertape als vloerbelijning

Vloertape als vloerbelijning en vloermarkering in jou magazijn, werkplaats of op je werkvloer. Dit passen wij toe na een lange zoektocht. Omdat je je vloermarkering wilt kunnen wijzigen gebruiken wij altijd vloertape voor de vloerbelijning. De standaard vloertape beschadigt eenvoudig en laat snel los. Er moet toch iets beters te vinden zijn? Theo werd 5 jaar terug aangenomen als stagiair met de opdracht om betere vloertape te vinden. En dat is hem gelukt. Theo’s Tape is geboren: Voor elke situatie de juiste vloertape.

Corona stickers en vloer tape

We zijn hiermee begonnen om winkeliers en bedrijven te helpen hoe je bedrijf nu corona proof kunt maken, middels onze corona proof blogs. Wij zetten onze kennis in om mensen 1-op-1 te helpen of middels een duidelijk hoe je in 8 stappen je kantoor corona proof inricht. Uiteraard verkopen we ook 1,5 meter afstand stickers en corona tape.

Vloertape en vloerbelijning tape

In één oogopslag duidelijkheid in je magazijn, op de productievloer of zelfs buiten: dat bereik je door vloerbelijning met vloertape. Zie meteen waar materiaal staat en waar producten staan opgeslagen. Verkeersstromen zijn duidelijk gevisualiseerd en de ruimte is zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Gebruik ons filter op onze markeringstape pagina of de kies de juiste markeringstape pagina om te bepalen welke vloer tape voor jouw vloer werkt.

Voetstappen, borden, pictogrammen

De voetstappen stickers voor het aangeven van een looppad zijn alom bekend. Maar weet je wel dat er veel en veel meer mogelijk is, van de officiële verkeersborden, zebrapaden, pijlen en wat niet nog meer als vloertape.
Het voordeel is ook nog eens dat een pictogram op de vloer op het juiste moment getoond wordt en dit is bij een bord wat je op hangt toch anders.

Duidelijkheid = veiligheid

Als alles op z’n plek staat en mens en materiaal zich volgens de route beweegt, voorkom je chaos en houd je de fabriek of werkplaats veilig. En visualiseren ondersteunt dat proces. Dat is iets wat de 5S methode, de 5S betekenis van Standaardiseren en alle andere ervaringen je vertellen. Stel je een autoweg voor zonder strepen en zonder verkeersborden. Ik wens je veel succes met thuis komen.

Tips, tricks en richtlijnen voor vloermarkeringstape

Vanuit onze jarenlange ervaring met vloermarkeringstape hebben we alles voor je opgeschreven. Hier vind je alle richtlijnen tips over het gebruik van vloermarkeringstape en hoe op de juiste manier je vloer te belijnen. Zo hebben we een blog geschreven wat de standaard kleuren zijn van vloerbelijning of hebben we de richtlijnen opgeschreven voor de breedte en andere eisen van rijpaden en looppaden in magazijnen en fabrieken.

Vloer tape of vloer verf?

Wij geloven in onze vloer tape. Want: in een snel veranderende, moderne wereld zal ook de indeling van je werkplek flexibel moeten zijn. Onze vloermarkeringstape breng je makkelijk en snel aan, is sterk en blijft goed zitten. Update nodig? Dan kun je net zo makkelijk een wijziging aanbrengen. Nog niet overtuigd? Lees meer over tape versus verf!

Zelf tapen of Theo’s Tape laten doen?

Onze vloer tape zelf aanbrengen is makkelijker dan je denkt! Zelf aanbrengen met onze instructiefilmpjes en foto’s ligt het er snel en strak in. Klus te groot? Tijd besparen? Profiteer van onze ervaring en laat Theo’s Tape Team het voor je doen. Bekijk de mogelijkheden!

Best verkochte vloerbelijning tape

Wij belijnen oa