Markeringstape voor alle omgevingen? Ja!

Dé webwinkel voor alle vloermarkeringstape om de belijning van je magazijn, werkplaats of fabriek te optimaliseren. We hebben vloertape voor looppaden, logistieke stromen, gevarenzones en meer. Vloertape voor goede tot slechte vloeren, binnen en buiten: alles kan. Ontdek nu onze tapes van Tesa, Brady en Durastripe; deze blijven fantastisch zitten in koude én warme ruimtes en blijven mooi in ruimtes waar olie, water of schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Goed bestand tegen heftruck- en palletverkeer!

Mét gratis advies!

Ben je je voor het eerst aan het verdiepen in de wereld van de markeringstape? Gebruik dan onze tools om het je makkelijker te maken! We bieden jou gratis een proefpakket aan en hebben voor jou alle informatie beschikbaar gesteld over het zelf aanbrengen, richtlijnen en de keuze tussen verf en markeringstape. Mocht je het helemaal uit handen willen geven, dan kan dat ook! Laten aanbrengen van belijning door Theo’s Tape Team is geen enkel probleem; sterker nog, we denken graag mee met de inrichting van jouw situatie!

Waarom markeringstape?

Met markeringstape kun je gemakkelijk vloer belijning aanbrengen. Wij zijn ooit begonnen met belijning voor het ondersteunen van de 5S en Lean methode, maar ontdekten al snel dat vloertape ook de betere keuze is voor het maken van veiligheidszones en looppaden. Vloertape blijft zitten, maar kan ook gemakkelijk aangepast worden, zodat je bedrijfsprocessen niet gebonden zijn aan lastig verwijderbare markeerverf.

… nog een voordeel van tape!

Misschien nog wel de mooiste eigenschap van vloertape, je kunt het zelf aanbrengen! Waar je bij verven vaak een gespecialiseerd bedrijf moet inhuren, kun je vloertape zelf gemakkelijk aanbrengen. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor je doen, maar met een paar simpele stappen kun je het zelf uitvoeren; tel uit je winst.

Durastripe markeringstape

Durastripe staat al jaren bekend als dé geschikte markeringstape vloermarkering voor het belijnen van fabrieken en magazijnen. Daarom heb je er dan ook al vast wel van gehoord als je bezig bent met visualiseren op jouw werkvloer of magazijn. Durastripe is gemaakt van een uitzonderlijk sterk pvc-soort en heeft een speciale lijmlaag, waardoor het verschilt van haar concurrenten en er met kop en schouders bovenuit steekt. Voor alle zware en duurzame toepassingen, ben jij bij de vloermarkering van Durastripe op het juiste adres. Ook voor looppaden ben je hier aan het juiste adres!

Brady markeringstape

Brady Toughstripe is een goede en eenvoudige vloermarkeringstape. Doordat de Toughstripe van een dunne stugge PVC laag gemaakt is, is het aanbrengen van rechte lijnen met sterke kleefkracht gemakkelijk. De Brady gele markeringstape wordt vaak gebruikt om palletvakken te maken. Deze markeringstape kleeft zo goed dat hij bij vlakke en licht beschadigde vloer goed bestand is tegen palletverkeer .

Tesa Markeringstape

Tesa zelfklevende markeringstape is een stroeve en goedkope vloermarkeringstape. Deze markeringstape is gemaakt van flexibel PVC en heeft een goede kleefkracht. Dit maakt deze tape geschikt voor toepassing op vloeren in bijvoorbeeld productieruimtes met nieuwe en vlakke vloeren met licht verkeer en weinig bewegingen. Uitstekend voor snelle en eenvoudige toepassing. Let wel op dat de Tesa markeringstape vaak alleen voor tijdelijk gebruik geschikt is.

Borden en pictogrammen

Naast de tape bieden we ook borden en pictogrammen van Durastripe aan! Dit helpt om jouw belijning verder te optimaliseren. Wat je niet met vloertape kunt zeggen, kun je met borden en pictogrammen wel. Dankzij universele pictogrammen kun jij je bezoekers en medewerkers duidelijk aangeven welke instructies ze moeten volgen of waar gevarenzones zijn. De vloerpictogrammen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de Supreme V, en is daardoor op praktisch alle ondergronden toe te passen.