Wil je eerst testen?

Laat ons jou een proefpakket toesturen. De keuze voor welke markeringstape je gaat gebruiken is afhankelijk van je vloer, je heftruckverkeer, het aantal bewegingen en andere omstandigheden, zoals vocht, olie en temperatuur. Voor wij beginnen aan belijning voeren wij ook altijd een test uit.

U Krijgt

  • Proefmaterialen

  • Voor jouw situatie

  • Tips en richtlijnen voor jouw vloerbelijning

  • Morgen in huis

Vloermarkering testen

Wij begrijpen heel goed dat je eerst het product in handen wilt hebben voordat je er de werkplek mee gaat volplakken. Sterker nog, dit moedigen we alleen maar aan, want testen is van essentieel belang om te kijken welke tape voor jou het duurzaamste is!

Ook wij testen nog altijd. Je wilt nooit tijd, geld en middelen verspillen aan het maken van de verkeerde keuze om vervolgens weer helemaal opnieuw te beginnen.

De oplossing is simpel, wij sturen je een aantal tape samples toe die je op kunt plakken in jouw werkomgeving. Na een aantal weken wordt vanzelf duidelijk welke vloermarkering voor jouw situatie het beste werkt.

Een aantal leuke voorbeelden

Hieronder zie je een paar voorbeelden van hoe het er ook bij jou uit kan gaan zien. Mocht dit je inspireren of heb je gewoon specifieke wensen, dan kun je onderaan het contactformulier een opmerking of suggestie achter laten!

 

Stuur me het proefpakket op!