Afstand houden sticker rond intensief gebruik (sportschool)

(2 klantbeoordelingen)

4,509,75

Besteld vóór 16:00 is morgen in huis!
Ook levering op zaterdag.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Afstand houden sticker voor intensief gebruik? Geef in jouw sportschool, kantoor of fabrieksvloer de 1,5 meter afstand aan die mensen moeten houden om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. De instructies op deze corona afzettape is conform de maatregelen van het RIVM (afstand van minimaal 1,5 meter is vereist). Nu beschikbaar in zowel 15 cm als 30cm!

Deze corona sticker zijn normaal bedoeld voor fabrieken en magazijn, de kwaliteit is al bewezen. Blijft 2 jaar zitten, is een duurzaam materiaal, maar ook gemakkelijk te verwijderen zonder resten!

Deze afstand houden sticker onderscheidt zich door:

  • Geschikt voor alle vloeren, ook tapijt en strizo vloeren
  • Slijt niet, fabriekskwaliteit, blijft langer dan twee jaar zitten
  • Hecht uitstekend door de goede kleefkracht
  • Maar ook eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Bestand tegen vocht, olie en chemicaliën

Over de hele wereld worden nu maatregelen genomen om het Coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. De belangrijkste maatregel is handen wassen en 1,5 meter afstand houden. Deze corona maatregelen moeten in een sportschool, winkel of kantoor met een intensief verkeer van mensen en materialen ook doorgevoerd worden en het liefst met duurzame materialen. Mensen hebben moeite om deze 1,5 meter te onthouden en in te schatten. Help hen door deze afstand houden sticker sportschool te plaatsen. Als herinnering of om de afstand aan te geven herhalend op 1,5 meter. Een visuele markering helpt mensen om de afstand te bewaren en geeft ook duidelijk de route aan die mensen kunnen nemen in je winkel.

Mocht je liever een waarschuwingsstreep of wachtrij strepen hebben?

Is deze afstand houden sticker ook geschikt voor buiten?

Deze sticker kan ook buiten opgeplakt worden, maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Dit hangt namelijk echt af van jouw situatie; hoe ziet de ondergrond eruit en hoe schoon is deze (of kan deze gemaakt worden). We adviseren je hier graag over, stuur een foto via whatsapp of via de mail en we komen er binnen een uur op terug!
We hebben een speciale tape voor buiten die geschikt is voor buiten om de 1,5 meter in jou sportschool, kantoor, museum of theater aan te geven.

Vloertape voor sportscholen Vakken op 1,5 meter afstand houden

Wil je je eigen ontwerp of een andere kleur. Laat het ons maken!

Laat ons vandaag nog contact opnemen!

Vragen over levensduur en ondergrond

Lees hier alles vragen die onze klanten stelden over de levensduur en de kwaliteit van de verschillende corona stickers en vloerstickers.

We hebben een blog voor jou sportschool geschreven om de corona maatregelen in te voeren, met daarin een aantal praktische tips en een stappenplan. Hier lees je hoe  je ook met vloertape helpt om gebieden af te kaderen zodat klanten afstand bewaren van elkaar. Uiteraard hebben we onze kennis ook gebruikt om voor winkels. De nieuwste editie is zojuist geschreven voor kantoren.

Heeft u vragen over uw eigen situatie. Bel, mail of whats app ons. Wij vinden het leuk om uitgedaagd te worden.

Stelt u zich eens een parkeergarage voor zonder pijlen, wegbelijning en parkeervakken. Dit wordt 1 grote chaos. We hebben de belijning en aanwijzingen nodig om onze weg te vinden. Maak gebruik van deze slimmigheden en zorg voor een goede mensenstroom door uw sportschool.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Extra informatie

Afmetingen veiligheidstekens

,

2 beoordelingen voor Afstand houden sticker rond intensief gebruik (sportschool)

  1. Sandra Brokling (geverifieerde eigenaar)

    Stevige kwaliteit sticker, had wel een afpeuter randje aan gemogen.

  2. R Ravestein (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen