Handen wassen Corona 15cm sticker Sportschool

(3 klantbeoordelingen)

4,50

Besteld vóór 16:00 is morgen in huis!
Ook levering op zaterdag.

Wissen
Artikelnummer: Handen wassen SPORTSCHOOL Categorie:

CORONA STICKER HANDEN WASSEN VISUELE HERRINERING SPORTSCHOLEN

Attendeer klanten in jouw sportschool op dat ze hun moeten wassen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. De instructies op deze vloerstickers zijn conform de maatregelen van het RIVM en op dit moment noodzakelijk om in jouw winkel een veilige situatie te creëren. Gebruik onze handen wassen stickers!

Dit soort stickers zijn normaal bedoeld voor fabrieken en magazijnen; de kwaliteit is dus al bewezen. Blijft lang zitten en is een duurzaam materiaal, maar ook gemakkelijk te verwijderen zonder resten!

Deze corona sticker handen wassen onderscheidt zich door:

  • Geschikt voor alle vloeren, ook tapijt
  • Slijt niet, fabriekskwaliteit
  • Hecht uitstekend door de goede kleefkracht
  • Maar ook eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Bestand tegen vocht, olie en chemicaliën

Over de hele wereld worden nu maatregelen genomen om het Coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. De belangrijkste maatregel is handwassen en 1,5 meter afstand bewaren. Mensen hebben grote moeite om deze 1,5 meter in te schatten. Help hen door deze afstand houden vloersticker te plaatsen herhalend op 1,5 meter. Op deze manier kan je bijvoorbeeld een wachtrij creëren of herhalend mensen herinneren. Je klanten zullen dit als rustgevend ervaren, men weet waar en hoe te staan volgens de nieuwe richtlijnen. Een visuele markering helpt mensen om de afstand te bewaren en geeft ook duidelijk de route aan die mensen kunnen nemen in je winkel.

Is deze corona sticker ook geschikt voor buiten?

Deze sticker kan ook buiten opgeplakt worden, maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Dit hangt namelijk echt af van jouw situatie; hoe ziet de ondergrond eruit en hoe schoon is deze (of kan deze gemaakt worden). We adviseren je hier graag over, stuur een foto via whatsapp of via de mail en we komen er binnen een uur op terug!

Sportscholen corona maatregelen vakken

Wil je je eigen ontwerp of een andere kleur. Laat het ons maken!

Laat ons vandaag nog contact opnemen!

Vragen over levensduur en ondergrond

Lees hier alles vragen die onze klanten stelden over de levensduur en de kwaliteit van de verschillende corona stickers en vloerstickers.

We hebben een blog voor sportscholen geschreven met daarin een aantal praktische voorbeelden van hoe  je ook met markeringstape helpt om gebieden af te kaderen zodat klanten afstand bewaren van elkaar. Stelt u zich eens een parkeergarage voor zonder pijlen, wegbelijning en parkeervakken. Dit wordt 1 grote chaos. We hebben de belijning en aanwijzingen nodig om onze weg te vinden. Maak gebruik van deze slimmigheden en zorg voor een goede mensenstroom door uw sportschool. De blog kun je HIER vinden.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Wij bieden deze producten tegen kostprijs aan om onze klanten en sportscholen te helpen! Zo dragen wij ons steentje bij.

Extra informatie

Afmetingen veiligheidstekens

3 beoordelingen voor Handen wassen Corona 15cm sticker Sportschool

  1. dirk knapen (geverifieerde eigenaar)

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  3. Henk Split (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen