Corona sticker Handschoenen verplicht

4,50

Besteld vóór 16:00 is morgen in huis!
Ook levering op zaterdag.

Wissen
Artikelnummer: handschoenen verplicht sportschool Categorie:

CORONA STICKER HAND SCHOENEN VERPLICHT

CORONA STICKER HANDEN DESINFECTEREN

Attendeer je klanten, collega’s en andere bezoekers in jouw bedrijf op dat ze handschoenen moeten dragen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Met deze corona sticker handschoen dragen kun je op de plek worden iedereen er aan herrineren. De instructies op deze corona vloerstickers zijn conform de maatregelen van het RIVM en op dit moment noodzakelijk om in jouw winkel een veilige situatie te creëren. Gebruik onze handschoenen stickers!

Dit soort stickers zijn normaal bedoeld voor fabrieken en magazijnen; de kwaliteit is dus al bewezen. Blijft lang zitten en is een duurzaam materiaal, maar ook gemakkelijk te verwijderen zonder resten!

Deze corona sticker handen wassen onderscheidt zich door:

  • Geschikt voor alle vloeren, ook tapijt
  • Slijt niet, fabriekskwaliteit
  • Hecht uitstekend door de goede kleefkracht
  • Maar ook eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Bestand tegen vocht, olie en chemicaliën
  • Niet aanbevolen voor vloeren of ondergronden die gevoelig zijn voor schade, zoals hout, parket of hoogpolig tapijt.

Over de hele wereld worden nu maatregelen genomen om het Coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. De belangrijkste maatregel is handwassen en 1,5 meter afstand bewaren. Voorom verspreiding door handschoen te dragen, daar waar veel met handen gewerkt wordt en materialen worden doorgegeven

Is deze corona sticker ook geschikt voor buiten?

Deze sticker kan ook buiten opgeplakt worden, maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Dit hangt namelijk echt af van jouw situatie; hoe ziet de ondergrond eruit en hoe schoon is deze (of kan deze gemaakt worden). We adviseren je hier graag over, stuur een foto via whatsapp of via de mail en we komen er binnen een uur op terug!

Sportscholen corona maatregelen vakken

Wil je je eigen ontwerp of een andere kleur. Laat het ons maken!

Laat ons vandaag nog contact opnemen!

Vragen over levensduur en ondergrond

Lees hier alles vragen die onze klanten stelden over de levensduur en de kwaliteit van de verschillende corona stickers en vloerstickers.

We hebben een blog voor sportscholen geschreven met daarin een aantal praktische voorbeelden van hoe  je ook met markeringstape helpt om gebieden af te kaderen zodat klanten afstand bewaren van elkaar. Stelt u zich eens een parkeergarage voor zonder pijlen, wegbelijning en parkeervakken. Dit wordt 1 grote chaos. We hebben de belijning en aanwijzingen nodig om onze weg te vinden. Maak gebruik van deze slimmigheden en zorg voor een goede mensenstroom door uw sportschool. De blog kun je HIER vinden.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Wij bieden deze producten tegen kostprijs aan om onze klanten en sportscholen te helpen! Zo dragen wij ons steentje bij.

Extra informatie

Afmetingen veiligheidstekens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Corona sticker Handschoenen verplicht” te beoordelen