Ingang pijl intensief gebruik

(1 klantbeoordeling)

8,50

Besteld vóór 16:00 is morgen in huis!
Ook levering op zaterdag.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Looprichting ingang pijl voor sportscholen en fabrieken

Zorg ervoor dat klanten en collega’s zich veilig kunnen bewegen. Door de simpele visuele instructie en de felle kleur valt deze sticker direct op en is het in één keer duidelijk voor uw klant en collega’s. Vooral in sportscholen, kantoren en fabrieken zijn veel bewegingen van mensen, daarom is deze sticker erg handig om jouw corona maatregelen te visualiseren. Gebruik deze ingang pijl vloersticker om te visualiseren hoe klanten of collega’s volgens de juiste looproute zich naar de ingang kunnen bewegen.

Deze ingang pijl is van een materiaal gemaakt wat normaal bedoeld is voor fabrieken en magazijnen; de kwaliteit is dus al bewezen. Blijft lang zitten en is een duurzaam materiaal, maar ook gemakkelijk te verwijderen zonder resten!

Vloerstickers voor looprichtingen
hebben de volgende eigenschappen:

 • Geschikt voor alle vloeren, ook tapijt
 • Slijt niet, fabriekskwaliteit
 • Hecht uitstekend door de goede kleefkracht
 • Maar ook eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht, olie en chemicaliën

De maatregelen omtrent het Corona virus houden ten minste nog aan tot 1 juni. Iedereen in Nederland weet ervan en ook weet iedereen van de regel om 1.5 meter afstand te houden. Op straat en in openbare ruimtes gebeurd dit ook volop, maar in winkels bedrijven zien we vaak nog dat mensen het lastig vinden om zich eraan te houden, niet omdat ze niet willen, maar omdat ze niet weten wat het handigste is om te doen! In het normale verkeer hebben we dit geregeld met talloze verkeersborden en regels, maar dit doen we niet in winkels en bedrijven. Normaliter onnodig, maar in de Corona tijd blijkt het aangeven van de looprichtingen in winkels, sportscholen, kantoren en fabrieken noodzakelijk. We zien dit op veel plekken ook al gebeuren en het resultaat is minder verwarring, klanten bewegen gestroomlijnder door de ruimte en klanten zijn rustiger omdat ze weten dat ze zich aan de regels houden!

Mocht je liever vloerstickers met de anderhalf meter afstand houden instructie willen hebben, klik dan hier

Is deze loopriching sticker ook geschikt voor buiten?

Deze sticker kan ook buiten opgeplakt worden, maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Dit hangt namelijk echt af van jouw situatie; hoe ziet de ondergrond eruit en hoe schoon is deze (of kan deze gemaakt worden). We adviseren je hier graag over, stuur een foto via whatsapp of via de mail en we komen er binnen een uur op terug!

Vloertape voor sportscholen Vakken op 1,5 meter afstand houden

Wil je je eigen ontwerp of een andere kleur. Laat het ons maken!

Laat ons vandaag nog contact opnemen!

We hebben een blog voor sportscholen geschreven met daarin een aantal praktische voorbeelden van hoe  je ook met markeringstape helpt om gebieden af te kaderen zodat klanten afstand bewaren van elkaar. Stelt u zich eens een parkeergarage voor zonder pijlen, wegbelijning en parkeervakken. Dit wordt 1 grote chaos. We hebben de belijning en aanwijzingen nodig om onze weg te vinden. Maak gebruik van deze slimmigheden en zorg voor een goede mensenstroom door uw sportschool. De blog kun je HIER vinden.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Wij bieden deze producten tegen kostprijs aan om onze klanten en winkeliers te helpen! Zo dragen wij ons steentje bij.

ANDERE OPLOSSINGEN

 • Afstand houden sticker rond intensief gebruik (sportschool)

  4,509,75
 • Corona Vloerstickers voor intensief gebruik (sportschool)

  6,75
 • Corona sticker Handschoenen verplicht

  4,50
 • Corona sticker handen desinfecteren verplicht

  4,50

Extra informatie

Afmetingen veiligheidstekens

1 beoordeling voor Ingang pijl intensief gebruik

 1. Ina V. (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen