Uitgang pijlen corona maatregelen

(5 klantbeoordelingen)

6,00

Besteld vóór 16:00 is morgen in huis!
Ook levering op zaterdag.

Wissen

Vloerstickers voor het aangeven van de looprichting

De bewegwijzering voor in jouw winkel of bedrijf, regel het met onze vloerstickers voor looprichting! Hiermee kun je gemakkelijk jouw klanten en collega’s laten weten in welke richting ze moeten lopen om het afstand houden te borgen. Looprichting aangeven in jouw winkel of kantoor is vanwege het aanhoudende corona virus belangrijk om de landelijke maatregelen van het RIVM te realiseren. Daarnaast is het voor klanten en collega’s ook prettig, vaak vinden mensen het toch nog lastig om zich aan de regels te houden simpelweg omdat het niet altijd duidelijk voor ze is. Visualiseer jou corona maatregelen met onze corona pijlen. Deze pijlen maken het aangeven van de looprichtingen eenduidig en simpel!

Deze vloerstickers voor het aangeven van de looprichting
hebben de volgende eigenschappen:

 • Geschikt voor gladde vloeren, ramen en deuren
 • Slijtvaste toplaag
 • Hecht uitstekend door de goede kleefkracht en zuignappen systeem
 • Is herplakbaar en aan te brengen zonder luchtbellen
 • Maar ook eenvoudig te verwijderen zonder resten
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Niet aanbevolen voor een intensieve belasting en tapijt en strizo vloer, neem hiervoor de intensief gebruik corona sticker in verschillende kleuren! Deze kwaliteit is uniek en blijft het langst zitten van alle stickers die je kunt krijgen.

De maatregelen omtrent het Corona virus zijn er nog wel even, bestrijd hem met deze corona sticker. Iedereen in Nederland weet ervan en ook weet iedereen van de regel om 1.5 meter afstand te houden. Op straat en in openbare ruimtes gebeurd dit ook volop, maar in winkels bedrijven zien we vaak nog dat mensen het lastig vinden om zich eraan te houden, niet omdat ze niet willen, maar omdat ze niet weten wat de slimste looprichting is om te doen! In het normale verkeer hebben we dit geregeld met talloze verkeersborden en regels, maar dit doen we niet in winkels en bedrijven. Normaliter onnodig, maar in de Corona tijd blijkt het aangeven van de looprichtingen in winkels noodzakelijk. Regel het met onze vloerstickers looprichting en corona pijlen. We zien dit in veel winkel ook al gebeuren en het resultaat is minder verwarring, klanten bewegen gestroomlijnder door de winkel en klanten zijn rustiger omdat ze weten dat ze zich aan de regels houden!

Mocht je liever vloerstickers met de anderhalf meter afstand houden instructie willen hebben, klik dan hier

Afstand tape corona

Wil je je eigen ontwerp of een andere kleur. Laat het ons maken!

Laat ons vandaag nog contact opnemen!

Vragen over levensduur en ondergrond

Lees hier alles vragen die onze klanten stelden over de levensduur en de kwaliteit van de verschillende corona stickers en vloerstickers.

Meer weten over de corona sticker en wat je ermee kan?

Wil je weten hoe je corona maatregelen in je winkel met corona stickers kan invoeren in 7 stappen.
Lees hier hoe je ook met houd afstand tape of het laatste wat ik hoor coronavirus tape helpt om gebieden af te kaderen zodat klanten afstand houden van elkaar. Stelt u zich eens een parkeergarage voor zonder pijlen, wegbelijning en parkeervakken. Dit wordt 1 grote chaos. We hebben de belijning en aanwijzingen nodig om onze weg te vinden. Maak gebruik van deze slimmigheden en zorg voor een goede mensenstroom door uw winkel, kantoor of bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Zie je door het corona sticker bos de bomen niet meer. Of heb je gewoon een lastige uitdaging met alle corona maatregelen? Bel ons over de mogelijkheden en de verschillende stickers voor 1,5 meter afstand houden, handen wassen en alle andere maatregelen.

Wij bieden deze producten tegen kostprijs aan om onze klanten en winkeliers te helpen! Zo dragen wij ons steentje bij.

ANDERE OPLOSSINGEN

Extra informatie

Afmetingen veiligheidstekens

5 beoordelingen voor Uitgang pijlen corona maatregelen

 1. laura van Hal (geverifieerde eigenaar)

  Duidelijk

 2. dirk knapen (geverifieerde eigenaar)

  Duidelijke informatie voor de medewerkers

 3. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 4. Jeu de Boulesvereniging Cloeck en Moedigh (geverifieerde eigenaar)

  Ziet er minder goed uit.

 5. Jef C. (geverifieerde eigenaar)

  ok

Een beoordeling toevoegen