Premium kwaliteit houd afstand tape

57,00

Vandaag vóór 16:00 besteld is morgen in huis!

Wissen

AFSTAND TAPE VOOR ZOLANG HET CORONA VIRUS DUURT

Deze afstand tape is niet voor tijdelijk gebruik, maar voor langdurig gebruik en verwijdering zonder resten hoogwaardige semi permanente markering van top kwaliteit

Gebruik deze  premium kwaliteit vloertape. Deze stevige tape blijft gegarandeerd zitten zolang alle corona maatregelen nog van kracht zijn en is daarna nog steeds gemakkelijk te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven! De tape wordt normaal gebruikt in fabrieken en magazijnen, daarom is deze gemaakt met sterke lijmlaag en slijtvaste toplaag. Ook het schoonmaken gaat gemakkelijk.

Voorradig in 4 kleuren: Geel, Wit, Groen en Rood! Andere kleuren zijn ook beschikbaar, neem hiervoor even contact met ons op!

Deze top kwaliteit houd afstand tape onderscheidt zich door

  • Goed bestand tegen directe belasting door mensen en materieel.
  • Hecht super (ook op ongelijke vloeren), maar ook eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten
  • Ook geschikt voor laag polig tapijt
  • Bestand tegen vocht.
  • Slijtvast en duurzaam, blijft zitten zolang nodig!
  • Eenvoudig aan te brengen in rechte lijnen.

Deze top kwaliteit houd afstand tape gaat mee zolang de corona maatregelen van kracht zijn en heeft (en houd!) een kwalitatief fantastische uitstraling. Deze vloertape laat zich eenvoudig reinigen en is bestand tegen vocht. Ondanks de kleefkracht is de houd afstand tape zo ontworpen dat deze in 1 keer zonder resten en achterlaten van schade verwijderd kan worden.

Wij verkopen een variant van deze ook voor fabrieken waar gereden wordt met palletwagens. Over de kwaliteit maken wij ons geen zorgen.

Maak jouw winkel, kantoor of fabriek corona veilig met deze vloertape

Deze vloertape, welke in deze gekke tijd even afstand tape wordt, is uitermate geschikt voor semi permanente vloerbelijning in uw sportschool, winkel, kantoor of fabriek. Deze vloertape is tevens geschikt voor tapijt vanwege de sterke kleefkracht, maar de kans bestaat dat hij bij het verwijderen haren meetrekt; u kunt hiervoor beter deze tape gebruiken. Hoe je jouw winkel het best kunt inrichten tegen verspreiding van het coronavirus kun je lezen in deze blog! Ook kunt u in deze blog lezen hoe u dit met een sportschool doet. Voor op het kantoor hebben we er ook één en zelfs voor bioscopen en theaters hebben we richtlijnen. In deze blogs geven we praktische tips die jij kunt toepassen als ondernemer om ervoor te zorgen dat jij, jouw personeel en jouw klanten veilig door de crisis heen komen, conform de laatste richtlijnen van het RIVM. Deze tape biedt in sommige gevallen daarin de perfect ondersteuning.

Vooral geschikt om een strakke en duurzame markering aan te leggen, welke jaren kan blijven liggen en toch makkelijk te verwijderen blijft. Normaal wordt deze tape in fabrieken en magazijn gebruikt, maar voor de coronacrisis hebben we ze in de aanbieding om het voor iedereen een stukje gemakkelijker te maken.

De sterke markeringstape is gemaakt van PVC en is daardoor bestand tegen beschadigingen, maar daardoor ook gemakkelijk schoon te houden. Het is eenvoudig aan te brengen en ideaal afstanden mee aan te geven; de standaard felle kleuren vallen direct op!

ONZE KLEUREN: 

Is deze vloertape ook geschikt voor buiten?

Deze vloertape is helaas minder geschikt voor buiten gebruik. Hiervoor kunt u de Outdoor Max gebruiken.

Extra informatie

Kleur

, , , ,

Breedte tape

Lengte tape

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Premium kwaliteit houd afstand tape” te beoordelen