Ronde ingang sticker sportschool

14,00

Wissen
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
 • Vanaf 100 Euro, gratis in huis!
 • Niet goed? Geld terug, zonder vragen.
 • Gratis binnen 14 dagen retourneren.
 • Klant beoordeling: 9,2 / 10 (173 beoordelingen).

Looprichting ingang vloersticker voor sportscholen en fabrieken

 • Geschikt voor alle vloeren, ook tapijt
 • Slijt niet, fabriekskwaliteit
 • Hecht uitstekend door de goede kleefkracht
 • Maar ook eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht, olie en chemicaliën

Vloerstickers voor looprichtingen
omschrijving

Zorg ervoor dat klanten en collega’s zich veilig kunnen bewegen. Door de simpele visuele instructie, de felle kleur en de grootte valt deze ronde sticker van 30cm direct op en is het in één keer duidelijk voor uw klant en collega’s. Vooral in sportscholen, kantoren en fabrieken zijn veel bewegingen van mensen, daarom is deze sticker erg handig om jouw corona maatregelen te visualiseren. Gebruik deze ingang vloersticker om te visualiseren hoe klanten of collega’s volgens de juiste looproute zich naar de ingang kunnen bewegen.

Deze ronde sticker is van een materiaal gemaakt wat normaal bedoeld is voor fabrieken en magazijnen; de kwaliteit is dus al bewezen. Blijft lang zitten en is een duurzaam materiaal, maar ook gemakkelijk te verwijderen zonder resten!

De maatregelen omtrent het Corona virus houden ten minste nog aan tot 1 juni. Iedereen in Nederland weet ervan en ook weet iedereen van de regel om 1.5 meter afstand te houden. Op straat en in openbare ruimtes gebeurd dit ook volop, maar in winkels bedrijven zien we vaak nog dat mensen het lastig vinden om zich eraan te houden, niet omdat ze niet willen, maar omdat ze niet weten wat het handigste is om te doen! In het normale verkeer hebben we dit geregeld met talloze verkeersborden en regels, maar dit doen we niet in winkels en bedrijven. Normaliter onnodig, maar in de Corona tijd blijkt het aangeven van de looprichtingen in winkels, sportscholen, kantoren en fabrieken noodzakelijk. We zien dit op veel plekken ook al gebeuren en het resultaat is minder verwarring, klanten bewegen gestroomlijnder door de ruimte en klanten zijn rustiger omdat ze weten dat ze zich aan de regels houden!

Mocht je liever vloerstickers met de anderhalf meter afstand houden instructie willen hebben, klik dan hier

Is deze looprichting sticker ook geschikt voor buiten?

Deze sticker kan ook buiten opgeplakt worden, maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Dit hangt namelijk echt af van jouw situatie; hoe ziet de ondergrond eruit en hoe schoon is deze (of kan deze gemaakt worden). We adviseren je hier graag over, stuur een foto via whatsapp of via de mail en we komen er binnen een uur op terug!

Vragen over levensduur en ondergrond

Lees hier alles vragen die onze klanten stelden over de levensduur en de kwaliteit van de verschillende corona stickers en vloerstickers.

Wil je meer weten over looprichting stickers en hoe je ze kan toepassen?

We hebben een blog voor sportscholen geschreven met daarin een aantal praktische voorbeelden van hoe  je ook met markeringstape helpt om gebieden af te kaderen zodat klanten afstand bewaren van elkaar. Stelt u zich eens een parkeergarage voor zonder pijlen, wegbelijning en parkeervakken. Dit wordt 1 grote chaos. We hebben de belijning en aanwijzingen nodig om onze weg te vinden. Maak gebruik van deze slimmigheden en zorg voor een goede mensenstroom door uw sportschool. De blog kun je HIER vinden.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Wil je je eigen ontwerp of een andere kleur. Laat het ons maken!

Vloertape voor sportscholen Vakken op 1,5 meter afstand houden
Laat ons vandaag nog contact opnemen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ronde ingang sticker sportschool” te beoordelen

ALTERNATIEVEN

 • Afstand houden sticker rond intensief gebruik (sportschool)

  4,509,75 Beste kwaliteit in de markt!
 • Corona Vloerstickers voor intensief gebruik (sportschool)

  6,75 Beste kwaliteit in de markt!
 • Corona sticker Handschoenen verplicht

  4,50 Beste kwaliteit in de markt!
 • Corona sticker handen desinfecteren verplicht

  4,50 Beste kwaliteit in de markt!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ronde ingang sticker sportschool” te beoordelen