Sticker Mondkapje Verplicht

3,507,50

Besteld vóór 16:00 is morgen in huis!
Ook levering op zaterdag.

Wissen
Artikelnummer: Mondkapje ronde sticker blauw Categorieën: , ,

STICKER MONDKAPJE VERPLICHT

Herinner je klanten, bezoekers en collega’s dat een mondkapje dragen verstandig is, met deze sticker mondkapje verplicht. In het openbaar vervoer is het dragen van een mondkapje al verplicht en ook op straat zien we steeds vaker mensen een mondkapje dragen. Alhoewel het door het RIVM nog niet verplicht wordt, horen we in Nederland steeds meer geluiden dat er in de drukke (winkel)gebieden mondkapjes verplicht gesteld worden. Ook in het buitenland is deze trend aanwezig. Voor deze corona maatregel hebben wij daarom deze mondkapje sticker of mondmasker verplicht!

Deze sticker mondkapje verplicht onderscheidt zich door:

 • Geschikt voor gladde vloeren, ramen en deuren
 • Slijtvaste toplaag
 • Hecht uitstekend door de goede kleefkracht en zuignappen systeem
 • Maar ook eenvoudig te verwijderen zonder resten
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht en chemicaliën
 • Niet aanbevolen voor een intensieve belasting, tapijt en strizo vloer

Over de hele wereld worden nu maatregelen genomen om het Coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. De belangrijkste maatregel is handen wassen en 1,5 meter afstand houden. Omdat afstand houden steeds lastiger wordt in de drukker wordende openbare ruimte is de kans aanwezig dat een mondkapje of mondmasker verplicht een nieuwe maatregelen gaat zijn in Nederland. Ondanks dat mensen zich bewust zijn van hoe het virus zich verspreidt, is een sticker mondmasker verplicht juist een extra herinnering aan het virus; deze heb je constant bij je. Een visuele markering helpt mensen als herinnering en geeft ook duidelijk aan wat de maatregelen zijn die jij hebt genomen om je klanten, collega’s en bezoekers te beschermen tegen besmetting.

Is deze corona sticker mondkapje verplicht ook geschikt voor buiten?

Deze sticker mondmasker verplicht kan ook buiten opgeplakt worden, maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Dit hangt namelijk echt af van jouw situatie; hoe ziet de ondergrond eruit en hoe schoon is deze (of kan deze gemaakt worden). We adviseren je hier graag over, stuur een foto via whatsapp of via de mail en we komen er binnen een uur op terug!

Vragen over levensduur en ondergrond

Lees hier alles vragen die onze klanten stelden over de levensduur en de kwaliteit van de verschillende corona stickers en vloerstickers.

corona kantoorinrichting handen wassen corona sticker

Wil je je eigen ontwerp of een andere kleur. Laat het ons maken!

Laat ons vandaag nog contact opnemen!

Wil je weten hoe je eenvoudig je klanten door je winkel wilt leiden met praktisch stappen plan, oplossingen en voorbeelden?
Lees hier hoe je ook met markeringstape helpt om gebieden af te kaderen zodat klanten afstand houden van elkaar.

Stelt u zich eens een parkeergarage voor zonder pijlen, wegbelijning en parkeervakken. Dit wordt 1 grote chaos. We hebben de belijning en aanwijzingen nodig om onze weg te vinden. Maak gebruik van deze slimmigheden en zorg voor een goede mensenstroom door uw winkel, kantoor of bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

ANDERE CORONA STICKERS

 • Stickers 1,5 meter afstand Geef Elkaar Ruimte

  3,507,50
 • 1,5 meter afstand sticker

  3,507,50
 • Corona Vloersticker Afstand Houden 7,5x90cm

  5,75
 • Corona vloertape: geef elkaar ruimte 7,5 x 90 cm strip

  5,75

Extra informatie

Afmetingen veiligheidstekens

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sticker Mondkapje Verplicht” te beoordelen