Klachten?

Ben je niet tevreden over onze producten, service of heb je een andere soort klacht? Dat is vervelend. Daar gaan we een oplossing voor verzinnen!

Hoe vertel ik mijn klacht?

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt mailen naar:

Info@flowinmotion.com

Of vul onderstaand contactformulier in.

Wij zullen jouw klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen,

Na ontvangst van de klacht krijgt u van ons een bevestiging. Wij zullen de klacht binnen 10 werkdagen beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan stellen we je daarvan op de hoogte. 

Mocht dit niet gaan zoals je wilt, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen (https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/) .

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU tevens mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is genomen dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

 

 

Zichtbaar werken

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?