Vloerbelijning: verf of markeringstape

Wij houden van markeringstape voor onze vloerbelijning. We bieden je alleen al daarom graag een gratis proefpakket aan. Want: onze tape is strak, sterk en handig. Maar is markeringstape dan ook echt beter dan haar voorganger verf? Jazeker.

 • Direct belastbaar
 • Eenvoudig en stofvrij aan te brengen
 • Makkelijk aan te passen
 • Te verwijderen zonder schade of restanten
 • Financieel voordeling
 • Tape is direct belastbaar;
  h
  et hoeft niet eerst te drogen, dus je kunt meteen weer aan het werk! Geen productiestop nodig.
 • Eenvoudig en stofvrij aanbrengen;
  De vloer reinigen, uitzetten, tape erop, aandrukken en klaar ben je. Wil je verven, dan ben je tijd kwijt met voorstralen van de vloer, waar veel stof bij komt kijken. Straal je niet voor, dan slijt verf sneller, en loop je tegen meer onderhoudstijd aan.
 • Financieel voordelig;
  Het aanbrengen van markeringstape is net iets goedkoper dan het aanbrengen van verf. De kosten zijn om het even. Toch wordt vaak vergeten dat het verwijderen en onderhouden van verf ook kosten met zich meebrengt en daarbij erg arbeidsintensief is. Het verwijderen van verf gebeurt door het stralen van de vloer. En dan zijn de lijnen permanent, deze aangebracht schade blijf je terug zien.
 • Makkelijk aan te passen;
  In een modern, dynamisch bedrijf verandert er weleens wat. Hartstikke mooi, want dat betekent vooruitgang. Merk je al snel dat een andere indeling nét efficiënter is? Geen probleem, want je markeringstape verandert gewoon mee, zonder lijmresten of andere sporen.

Kijk, tape is nieuw. Wij weten als geen ander dat nieuw niet altijd beter is. We horen vaak het volgende:

Plakband op m’n vloer? Blijft dat wel zitten? Plakband niet, onze markeringstape wel. Gemaakt van verschillende PVC materialen met voor elke situatie speicaal ontwikkelde lijmlagen. Gebruik het filter in onze webshop of laat je hier adviseren.

Onze tape spreekt voor zich. Probeer het daarom gratis uit, en oordeel zelf. OK, maar hoe zit het dan met onderhoud? Niets heeft het eeuwige leven, ook onze tape niet. Net als verf, heeft tape onderhoud nodig. Net als bij verf, raken bij tape de intensief gebruikte plekken beschadigd. Maar net als bij het aanbrengen geldt: met tape bespaar je voorbereidings- en droogtijd. En tijd? Juist ja, da’s ook geld.