Vloertape, wil je eerst testen?

Laat ons jou gratis en vrijblijvend een proefpakket toesturen. De keuze voor welke markeringstape je gaat gebruiken is afhankelijk van je vloer, je heftruckverkeer, het aantal bewegingen en andere omstandigheden, zoals vocht, olie en temperatuur. Voor wij beginnen aan vloerbelijning voeren wij ook altijd een test uit.

Voor 16:00 besteld is morgen in huis!

Je krijgt

Vloermarkering testen

Wij begrijpen heel goed dat je eerst het product in handen wilt hebben voordat je je werkvloer er mee vol plakt. Sterker nog, ik zou het zelf eerst opplakken om te zien of het voor mijn werkvloer geschikt zou zijn. Dit moedigen we alleen maar aan, want testen is van essentieel belang om te weten welke vloertape voor jou het duurzaamste is!

En om te zorgen dat het een goede test wordt sturen wij jou drie stukken vloertape en 1 vloersticker toe van 1,5 meter voor drie verschillende omstandigheden:

  • Supreme voor oneffen vloeren en vochtige omstandigheden
  • Mean Lean voor vlakke vloeren en licht gebruik
  • Xtreme voor vlakken vloeren en zware gebruik

Na een aantal weken wordt vanzelf duidelijk welke vloermarkering voor jouw situatie het beste werkt. Plak vooral op een plek waar veel werkverkeer is, zodat je zeker weet dat het blijft zitten.

Ook wij testen nog altijd. Je wilt nooit tijd, geld en middelen verspillen aan het maken van de verkeerde keuze om vervolgens weer helemaal opnieuw te beginnen. Daarom raden we iedereen die nog niet bekend is met onze producten eerst altijd aan om de materialen in de werkomgeving te gaan te testen.

Een aantal leuke voorbeelden

Hieronder zie je een paar voorbeelden van hoe het er ook bij jou uit kan gaan zien. Mocht dit je inspireren of heb je gewoon specifieke wensen, dan kun je onderaan het contactformulier een opmerking of suggestie achter laten! Zo kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

Previous slide
Next slide

Zichtbaar werken

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?