Theo’s Tape Team

Het is zover: de tape is binnen en het feestje kan beginnen! Je kunt het natuurlijk zelf aanbrengen, maar het gaat nog sneller als wij het voor je doen! Simpel, strak, én met onze jarenlange inrichtingservaring cadeau!

Voordelen

Waarom belijnen?

Vloerbelijning of vloermarkering maakt je werkomgeving simpelweg veiliger en efficiënter. Door het markeren van looproutes worden materiaalstromen georganiseerd. Dit zorgt voor een nettere, veilige omgeving en draagt bij aan een effectieve scheiding van afval, afkeur en een goed product.

Waarom met ons Tape Team?

Door onze jarenlange ervaring kijken wij vanuit verschillende perspectieven naar je werkvloer. We letten op veiligheid en eenvoud. Daarbij profiteer je van onze kennis van 5S, wat inhoudt dat wij je werkvloer zo praktisch mogelijk inrichten, waarbij we denken vanuit de productie en de medewerkers.

Wat kun je verwachten

Geef ons een tekening van je werkplaats en wij zorgen ervoor dat alles op z’n plek komt. We denken met je mee en werken een belijningsplan uit. Op de eerste plaats komt effectiviteit en efficiëntie: we kijken praktisch naar wat het handigst is voor jouw situatie. Daarbij houden we natuurlijk rekening met alle regelgeving ten aanzien van arbo, veiligheid en het bouwbesluit.

Werkwijze

We komen twee keer bij je langs. Eerst om je situatie te bekijken en te beoordelen. We noteren wat er nodig is en bepalen het soort tape dat bij je werkvloer past. Vervolgens hebben we van jou een werktekening nodig. Dan is het tijd om te knallen: Tape-toppers Theo en Michiel komen weer langs en geven je werkvloer een flinke make-over.

Wat is er mogelijk?

Tsja, wat is er eigenlijk niet mogelijk? We kunnen alles: van eenvoudige belijning tot aan een levensgrote foto van je hond op je vloer, en alles wat daartussen zit. Van buiten tot binnen, magazijn tot productievloer, you name it.

Tape en onderhoud

Ook tape heeft een beetje liefde nodig. Wij leggen je precies uit hoe je de tape het langst goed houdt. Het belangrijkste punt is directe reparatie van lichte beschadigingen, zo voorkom je erger. Liever laten doen? Ook dit doet het Tape Team graag voor je.

Belijning aanbrengen kosten

Wij zweren erbij dat markeringstape goedkoper is dan verven. Dit heeft er simpelweg mee te maken dat het aanbreng- en verwijderproces van verven erg intensief is. Daarnaast zit je er mee dat je nooit even iets snel kunt veranderen. Maar goed, wat kost het dan wel?

Het aanbrengen van de vloertape vergt enige precisie, maar is in de kern niet onderhevig aan kennis van machines of mengen van materialen. De meeste kosten zitten in de markeringstape en vloerstickers en pictogrammen die je wilt toepassen. Ga dus eerst na kies de juiste vloer tape en bereken het aantal strekkende meters + ca. 5% snijverlies. Hoe lang je bezig bent hangt niet eens zo zeer af van het aantal strekkende meters, maar meer van het aantal bochten en hoeken dat je wilt maken.

Wil je geen kosten maken aan het aanbrengen, bekijk dat deze pagina waarop we uitleggen hoe je zelf belijning kunt aanbrengen. We doen het natuurlijk graag voor je, we komen dan met twee man met al onze spullen bij ons. De meeste klussen doen we binnen een dag, maar we doen de uren altijd op nacalculatie. Meestal zijn we binnen een dag (= 8 uur) klaar. Uit ervaring weten we dat elke klus anders is en dat er altijd uitzonderingen zijn. Wil je weten hoe lang we met jouw project bezig zijn? Neem dan contact met ons op of stuur bij voorkeur een plattegrond met daarop het plan, dan rekenen we het voor je uit en weet je direct waar je aan toe bent!

Wil je dat we telefonisch contact met je opnemen?

Wij belijnen o.a. voor onderstaande bedrijven

Voorbeeldproject vloerbelijning
Tesa Markeringstape
Veiligheidszone theos tape team
Voorbeeldproject vloertekens

Zichtbaar werken

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Gratis vloertape, vloerbelijning, proefpakket

DE ALLERBESTE

VLOERBELIJNING
OP DE MARKT

De voordelen van tape

Eenvoudig besteld, snel geleverd!

Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?