Gratis 5S mini-training

Wil je graag 5S leren begrijpen en het toepassen in jouw organisatie?
Ben je op zoek naar een praktische manier om orde en netheid te creëren ?
Is er te weinig overzicht en teveel verspilling?
Dan is de gratis 5S training dé oplossing voor jou!

Je Krijgt

Onze 5S training is voor iedereen die sneller, beter en goedkoper wil gaan werken. Met onze praktische en resultaatgerichte online training leer je de essentie van de 5S-methode en hoe je 5S toepast in jouw organisatie. Het maakt niet uit of het nu gaat om een werkplaats, kantoor of productielijn. Schrijf je nu gratis en vrijblijvend in, en merk morgen al verschil!

Wat krijg je?

  • Eerst een praktische uitleg van de 5S-methode
  • Daarna in 4 uur een 5S actie uitvoeren verspreid over 4 dagen
  • Na afloop heb jij je eerste werkplek 5S ingericht

5S is een basis om je doel te bereiken: minder chaos, meer tijd over. In onze cursus leren we je 5S aan als gewoonte. We vertalen het concept naar een eenvoudig en voor iedereen behapbaar idee, en daar zijn we uniek in.

Samen met ons doorloop je de 5 S’en. Vervolgens leren we je deze gewoonte optimaal toe te passen én samen met je medewerkers in stand te houden.

Minder chaos, meer tijd

De werkvloer altijd netjes. Rust in de fabriek. Iedereen werkt efficiënt, effectief en is bezig met de juiste dingen, terwijl jij tijd overhoudt voor verbeteringen. Daar moet uiteraard wel wat voor gebeuren, maar veel minder dan je denkt. Je inschrijven voor onze gratis 5S-training is het halve werk! Wij delen onze kennis met jou, zodat jij profiteert van onze methode.

Minder chaos, meer tijd

Deze cursus is voor iedereen die sneller, beter en goedkoper wil gaan werken door 5S te introduceren of hulp nodig heeft om de 5S ook op lange termijn vol te houden. Of het nu gaat om een werkplaats, een kantoor of een productielijn, je zult zien dat de kwaliteit van het werk omhoog gaat. Ook zal het positieve reacties van medewerkers opleveren.

Daarnaast zal het aantal fouten dalen, wordt er meer geproduceerd (vaak meer dan 10%) en ontstaat er meer ruimte op de werkvloer (meer dan 30%).

Voordelen

Schrijf je nu in voor de gratis 5S cursus

* indicates required

Onze klanten over ons

“Praktisch en toepasbaar en in kleine stapjes zorg je dat je continue 5S invoert en verbetert.”

Evalien Bloemheuvel

Fetim Group

Zichtbaar werken

Soort vloer
Verkeer en belasting
Toplaag
Omgeving
Breedte van de tape
Kleuren

Wil je graag 5S leren begrijpen en het toepassen in jouw organisatie? Ben je op zoek naar een praktische manier om 5S in te voeren ?

Open chat
1
Hallo, ik ben Michiel. Waarmee kan ik je helpen?