De gratis online 5S cursus!

Binnen deze volledige 5S cursus leer je stapsgewijs hoe je de inrichting van jouw fabriek, magazijn of werkplaats kunt verbeteren waardoor: de efficiëntie van processen wordt gemaximaliseerd en het werkplezier van medewerkers wordt verhoogd. Hetgeen bijna altijd resulteert in kostenvermindering en omzetverhoging!

Is dit iets voor mij?

STAPSGEWIJS ALLES LEREN OVER 5S

Gewoon op onze website, in je eigen tempo

Onze 5S cursus is voor iedereen die sneller, beter en goedkoper wil gaan werken. Met onze praktische en resultaatgerichte online training leer je de essentie van de 5S-methode en hoe je 5S toepast binnen jouw organisatie. Het maakt niet uit of het nu gaat om een werkplaats, kantoor of productielijn. Wij helpen je stapsgewijs met het maximaliseren van de efficiëntie van jouw werkvloer!  

5S methode uit Lean is de ideale basis om je doel mee te bereiken: minder chaos op de werkvloer en meer tijd overhouden. In onze cursus leren we hoe je 5S implementeert en gebruikt als tool om jouw werkomgeving voortdurend mee te perfectioneren. Vrijwel iedere werkvloer is dynamisch en veranderd voortdurend door de jaren heen. We leren je 5S een gewoonte te worden, een gewoonte die weinig tijd en energie vergt en daarentegen veel opleverd! Werkplekorganisatie begint met 5S.  

Door onze jarenlange ervaring met 5S en werkvloer visualisaties zijn we erin geslaagd het concept: ‘5S’ te vertalen naar een eenvoudig en voor iedereen behapbaar idee!  Samen met ons doorloop je de vijf S’en. Door middel van video’s, het gratis cursusboek (pdf) en begeleidende teksten op onze website! 

De voordelen

Ontvang de gratis 5S methode pdf

* indicates required

Zichtbaar werken

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren

5S LEREN TOEPASSEN BINNEN JOUW ORGANISATIE?

BEKIJK ONZE GRATIS 5S CURSUS!

Binnen een paar eenvoudige stappen:

Wij geven onze training gratis weg!

Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?