Je vindt verschillende soorten kleurentape in ons ruime assortiment. Wij garanderen je dat de kleurentape die je bij ons kunt bestellen geschikt is voor de vloer van jouw terrein. Door tape te gebruiken, creëer je een veilige omgeving en waarborg je de veiligheid van medewerkers en bezoekers waar bijvoorbeeld met zwaar materiaal wordt gewerkt. De tape is te gebruiken in verschillende situaties.

Bekijk onze Kleurentape

Bent u op zoek naar kleurentape?

Verschillende soorten kleurentape voor een vloer bestellen

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten kleurentape die je kunt bestellen voor de vloer van jouw magazijn of werkplaats. Zo geef je door middel van deze tape onder andere onveilige situaties aan. Om de medewerkers of bezoekers op de hoogte te brengen van een onveilige omgeving gebruiken we ook waarschuwingstape. Ook is de tape ideaal voor het gebruik van 5S-werkplaatssituaties. De kleurentape wordt ook gebruikt als bewegwijzeringstape. Hiermee visualiseer je verkeersstromen en zorg je voor een duidelijke en overzichtelijke situatie. Het gebruik van kleur draagt bij aan het creëren van veiligheid doordat je kleuren kunt kiezen die in jouw situatie van toepassing zijn. Onze kleurentape is dus uitermate geschikt om te bestellen en te gebruiken als markeringstape voor jouw vloer.

veiligheidsborden of waarschuwingsborden voor uw magazijn

Bestel direct jouw tape in kleur via onze webshop

Bij Flow in Motion kun je kleurentape bestellen die geschikt is voor de vloer. Wij bieden verschillende vloertape en vloermarkering van Durastripe. In onze webshop bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt. Bestel je voor 16:00? Dan worden jouw producten vandaag nog verstuurd. Onze medewerkers staan je graag te woord als je vragen hebt. Stuur ons deze dan via ons contactformulier.

Contact met Flow in Motion, dat is altijd gezellig.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?