Home > Kleurentape

Kleurentape

Door ons ruime assortiment is het mogelijk om vele verschillende soorten kleurentape te bestellen die geschikt is op je vloer. Door vloertape te gebruiken creëer je een veilige omgeving en waarborg je de veiligheid van medewerkers en bezoekers waar bijvoorbeeld met zwaar materiaal wordt gewerkt. De tape is te gebruiken in verschillende situaties.

Bekijk onze Kleurentape

Verschillende soorten kleurentape voor de vloer bestellen

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten kleurentape die je kunt bestellen voor de vloer. De tape gebruik je in verschillende situaties. Zo geef je door middel van deze tape onder andere onveilige situaties aan. Om de medewerkers of bezoekers op de hoogte te brengen van een onveilige omgeving gebruiken we ook waarschuwingstape. Ook is de tape ideaal voor het gebruik van 5S werkplaats situaties. De kleurentape wordt ook gebruikt als bewegwijzeringstape. Hiermee visualiseer je verkeersstromen en zorg je voor een duidelijke en overzichtelijke situatie. Het gebruik van kleur draagt bij aan het creëren van veiligheid doordat je kleuren kunt kiezen die in jouw situatie van toepassing zijn.

Bestel direct via onze webshop

Bij Flow in Motion kun je kleurentape bestellen die geschikt is voor de vloer. Wij bieden verschillende vloertape en vloermarkering van Durastripe. Via onze webshop bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt. Bestel je voor 16:00? Dan worden jouw producten gratis verstuurd. Onze medewerkers staan je graag te woord. Bel naar 06 – 48 37 10 39. Ook kun je mailen naar info@flowinmotion.com. Wij staan je binnen één dag te woord.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?