Home > Niet betreden-bord bestellen

Niet betreden-bord bestellen

Bij Flow in Motion is het mogelijk om snel en eenvoudig een niet betreden-bord te bestellen. Dit bord valt onder de categorie verbodsborden en betekent dat het verboden is om een bepaalde plek of situatie te betreden. Ook betekent dit bord verboden toegang voor onbevoegden.

Bekijk onze Niet-betreden borden

Niet betreden-bord gemakkelijk online bestellen

Een niet betreden-bord bestellen doe je gemakkelijk bij ons bedrijf. Het bord valt onder een verbodsbord is er in alle soorten en maten en kan gebruikt worden in verschillende situaties. Met dit bord geef je bijvoorbeeld als eigenaar of gebruiker van een terrein aan dat het privéterrein is en dat deze zonder toestemming niet betreden mag worden. Als iemand niet kan aantonen dat hij of zij bevoegd is het terrein te betreden, is diegene strafbaar. Binnen ons assortiment vind je nog meer verbodsborden. Zo koop je bij ons ook onder andere een niet parkeren-bord.

Ontdek een breed assortiment aan borden en bestel gemakkelijk

Wil jij een niet betreden-bord bestellen om mensen van je privéterrein af te houden? Of wil je het bord gebruiken voor een andere situatie? Bestel gemakkelijk via onze webshop. Neem contact met ons op wanneer je onze medewerkers wilt spreken over een van onze producten. Wij helpen je uiteraard graag. Bel Michiel via 06 – 48 37 10 39. Ook is er de optie om een e-mail te sturen naar info@flowinmotion.com.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?