Wil jij een voetgangersbord kopen om een bepaalde looproute weer te geven waar enkel voetgangers zich mogen verplaatsen? Dan zit je helemaal goed bij de online winkel van Flow in Motion. Wie bieden je tal van mogelijkheden op het gebied van visualisering van geboden en verboden op de werkvloer.

Bekijk onze voetgangersborden

Bent u op zoek naar een voetgangersbord?

Een voetgangersbord kopen om voetgangersgebied aan te geven

Is er een bepaalde plek waar enkel voetgangers mogen komen? Dan is het verstandig een voetgangersbord te kopen. Dit is namelijk een universeel bord waarbij het voor iedereen duidelijk is dat het gebied alleen als voetganger betreed mag worden. Wil je dit ook op de vloer aangeven? Dan is een looppadsticker mogelijk een goede aanvulling. Onze stickers zijn verkrijgbaar in hoge kwaliteit met een goede slijtbestendigheid. Wil je ook een veilige looproute aangeven? Dan kun je bij ons niet alleen een voetgangersbord kopen, maar ook wegbewijzeringsborden bestellen.

veiligheidsborden of waarschuwingsborden voor uw magazijn

Zorg voor duidelijke markering voor voetgangers

Een voetgangersbord kopen is de gemakkelijkste manier om aan te geven waar enkel voetgangers mogen komen. Om deze routes te verduidelijken, kies je ook voor het gebruik van tape om looppaden en zebrapaden weer te geven. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@flowinmotion.com of bel ons via 06 – 29 50 57 93. Wij voorzien je graag van passend en persoonlijk advies over onze veiligheidsborden.

Contact met Flow in Motion, dat is altijd gezellig.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?