Veiligheidszone Stippen Rond 9 cm (setje van 7)

6,00

Besteld vóór 16:00 is morgen in huis!
Ook levering op zaterdag.

Wissen
Artikelnummer: Stip 9 cm 7 stuks Categorie:

Veiligheidszone stippen Corona rond 9 cm

Geef met deze stippen vloerstickers in jouw sportschool, kantoor of bedrijf de corona veiligheidszone aan rondom werkplekken. Om bijvoorbeeld het werkgebied aan te geven van een barman of jou collega op kantoor.  Deze stippen geven vriendelijk aan wat de veiligheidszone is. Dit geeft jou medewerker natuurlijk een veilig gevoel, maar ook je klant of collega. Immers iedereen weet visueel wat de juiste anderhalve meter afstand is. Deze stippen worden vanzelf gevolgd door mensen, zeker nu iedereen zich bewust is dat er in elk bedrijf maatregelen zijn genomen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan.

Dit soort vloerstickers of onze 1,5 meter tape zijn normaal bedoeld voor fabrieken en magazijn, de kwaliteit is al bewezen. Blijft lang zitten en is een duurzaam materiaal, maar ook gemakkelijk te verwijderen zonder resten! Duurzame corona stickers kopen doe je hier; een unieke kwaliteit. ter vergelijking de verwachte levensduur van deze voetstappen sticker is aanzienlijk hoger dan die van een gewonen sticker.

Deze stippen vloerstickers onderscheiden zich door:

 • Geschikt voor alle vloeren, ook tapijt en strizo vloeren
 • Slijt niet, fabriekskwaliteit, blijft langer dan twee jaar zitten
 • Hecht uitstekend door de goede kleefkracht
 • Maar ook eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht, olie en chemicaliën
 • Niet aanbevolen voor vloeren of ondergronden die gevoelig zijn voor schade, zoals hout, parket of hoogpolig tapijt.

Wij bieden deze corona vloersticker alleen aan in de fabriekskwaliteit om de levensduur en kwaliteit te kunnen garanderen, door het kleine oppervlakte van de sticker is de kans op loslaten groter. Immers is er minder oppervlakte om aan te kleven.

De maatregelen omtrent het Corona virus houden zeker nog een tijd aan. Iedereen in Nederland weet ervan en ook weet iedereen van de regel om 1.5 meter afstand te houden. Op straat en in openbare ruimtes gebeurd dit ook volop, maar in winkels en bedrijven zien we vaak nog dat mensen het lastig vinden om zich eraan te houden, niet omdat ze niet willen, maar omdat ze niet weten wat het handigste is om te doen! Geef de juiste zones aan! We zien dit in veel kantoren al gebeuren en het resultaat is minder verwarring, klanten bewegen gestroomlijnder door de winkel en klanten zijn rustiger omdat ze weten dat ze zich aan de regels houden!

Vragen over levensduur en ondergrond

Lees hier alles vragen die onze klanten stelden over de levensduur en de kwaliteit van de verschillende corona stickers en vloerstickers.

Veiligheids zone werkplek kantoor corona

Wil je je eigen ontwerp of een andere kleur. Laat het ons maken!

Laat ons vandaag nog contact opnemen!

Wil je weten hoe je eenvoudig je klanten door je winkel wilt leiden met praktisch stappen plan, oplossingen en voorbeelden?

Natuurlijk denken we ook na over kantoren, lees hier ons net geschreven blog over hoe je kantoren corona proof kan maken.

Lees hier hoe je ook met markeringstape helpt om gebieden af te kaderen zodat klanten afstand houden van elkaar.

Stelt u zich eens een parkeergarage voor zonder pijlen, wegbelijning en parkeervakken. Dit wordt 1 grote chaos. We hebben de belijning en aanwijzingen nodig om onze weg te vinden. Maak gebruik van deze slimmigheden en zorg voor een goede mensenstroom door uw winkel, kantoor of bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Hoe krijg je de veiligheidszone netjes om een bureau? Bekijk de doe-het-zelf instructievideo hier!

ANDERE AFSTAND STICKERS

 • Stickers 1,5 meter afstand Geef Elkaar Ruimte

  3,507,50
 • 1,5 meter afstand sticker

  3,507,50
 • Corona Vloersticker Afstand Houden 7,5x90cm

  5,75
 • Corona vloertape: geef elkaar ruimte 7,5 x 90 cm strip

  5,75

Extra informatie

Kleur

, , , , ,

Diameter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veiligheidszone Stippen Rond 9 cm (setje van 7)” te beoordelen