5S methode cursus overzichtspagina

Welkom bij de gratis online 5S methode cursus! Je bevindt je momenteel op de overzichtspagina. Hier vind je een overzicht alle alle afzonderlijke onderdelen van de cursus. Vergeet niet het gratis cursusboek (pdf) aan te vragen, alvorens het starten van de training! Hierin staan de opdrachten en bijbehorende uitleg.

Gratis online 5S training

Het overzicht van alle onderdelen binnen de cursus

Gebruik het cursusboek (5S methode pdf) voor de bijbehorende opdrachten!

Elk hoofdstuk bestaat uit het bekijken van een instructiefilm. Na deze film bekijk je de 5S trainingspresentatie en lees je de bijbehorende teksten. Vervolgens krijg je praktische opdrachten om de theorie te vertalen naar de directe praktijk en ter voorbereiding op je eerste 5S dag. Heel veel succes met de gratis training, je krijgt er zeker geen spijt van!

Ontvang de gratis 5S methode pdf

Veelgestelde vragen (FAQ)

Vragen over de gratis online 5S cursus

De cursus is geheel praktisch ingericht. Elke stap bestaat uit het bekijken van een video, een stuk theorie in de vorm van de 5S presentatie en een aantal praktische opdrachten voor jou ter voorbereiding. Hierdoor ben jij volledig voorbereid op het organiseren van een 5S dag!
Tijdens de 5S dag zelf kun je snel en doeltreffend met je medewerkers aan de slag om aan het einde van de dag een geweldig resultaat neer te zetten in de vorm van de ideale werkplek. Geheel onder jouw bezielende leiding

Elk hoofdstuk bestaat uit het bekijken van een instructiefilm. Na deze film bekijk je de 5S trainingspresentatie en lees je de bijbehorende teksten. Vervolgens krijg je praktische opdrachten om de theorie te vertalen naar de directe praktijk en ter voorbereiding op je eerste 5S dag.
De trainingspresentatie is dezelfde presentatie als die jij gaat gebruiken tijdens de 5S dag met je medewerkers. De teksten van de presentatie zou je dan dus kunnen voorlezen. Aan het einde van elk hoofdstuk staan tips voor jou als trainer en staan aandachtspunten benoemd.

De trainingspresentatie is opgedeeld in 9 onderdelen. Daarmee ga je aan de slag op de werkvloer. Let op! Zeker de eerste paar keer krijg je veel op je af. Je moet een grote groep aansturen, zorgen dat iedereen betrokken blijft en daarnaast ook nog eens inhoudelijk aan de slag met de 5S. Dat is veel. Heel veel. Daarom ga je tussen elke stap op de werkvloer even terug naar de vergaderruimte, voor een korte break waarin je je even kan voorbereiden op de volgende stap. Neem deze rust ook voor jezelf, dit zorgt voor een kwalitatief betere dag. Het trainingsboek is zo opgezet dat je deze gedurende dag eenvoudig kan gebruiken. Je kunt de tekst letterlijk gebruiken voor de presentatie. En om snelle blik werpen op de tips en eventuele procedures. Dit trainingsboek werkt als een geheugensteuntje voor, tijdens en na de 5S dag.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?