Home > Biologisch gevaar-bord

Biologisch gevaar-bord

Een biologisch gevaar-bord visualiseert dat er gevaar is voor biologische besmetting. Dit kan ontstaan vanuit infecties, virussen of schimmels die een gevaar vormen voor de gezondheid. Het is daarom van belang om hiervoor te waarschuwen om zo de gezondheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen.

Het symbool en de betekenis van het biologisch gevaar-bord

Op het biologisch gevaar-bord staat het symbool van biologisch gevaar afgebeeld. Met dit bord geef je op een eenvoudige manier weer dat er sprake is van een biologische besmetting. Wanneer er sprake is van deze besmetting, is het belangrijk om hiervoor te waarschuwen. Het bord heeft een internationaal symbool dat is ontwikkeld vanuit de ISO 7010 norm. Dit pictogram toont iedereen dat er gevaar dreigt. Binnen ons assortiment vind je nog vele andere borden die elk een ander doel hebben. Zo bieden wij ook informatieborden. Deze zorgen ervoor dat er één vast aanspreekpunt is. Naast een biologisch gevaar-bord hebben wij ook vele verkeersborden die zorgen voor een veilige situatie, zoals een stopbord.

Ontdek ons assortiment

Ben je op zoek naar een biologisch gevaar-bord? Of heb je misschien nog andere producten nodig? Wij bieden verschillende producten en diensten. Ontdek ons assortiment en bepaal wat jij nodig hebt. Neem contact met ons op wanneer er vragen zijn. Je bereikt Flow in Motion door te bellen naar 06 – 48 37 10 39. Ook kun je een e-mail sturen naar info@flowinmotion.com.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?