Een stopbord kopen doe je bij Flow in Motion. Met het bestellen en plaatsen van een stopbord visualiseer je dat er op bepaalde plekken en in bepaalde situaties gestopt moet worden. Dit bord voorkomt onnodige ongelukken en waarborgt de veiligheid van alle mensen die op dat moment aan het verkeer op jouw terrein deelnemen.

Bekijk onze stopborden

Bent u op zoek naar een stopbord?

Veiligheid creëren door een stopbord te kopen

Door een stopbord te kopen zorg je op een veilige manier voor de verkeersregeling. Je informeert chauffeurs over de voorrangsregels die op ter plaatse gelden. Wanneer je dit bord ziet, is het de bedoeling dat alle deelnemers die dit bord passeren volledig tot stilstand komen voorafgaand aan het uitvoeren van hun volgende verplaatsing. Een standaard stopbord dat je bij ons kunt bestellen, herken je aan de rode kleur met de witte letters. Net als let-op-borden, zorgen stopborden voor alertheid in een potentieel gevaarlijke situatie en dat zorgt vervolgens weer voor een vergroting van de veiligheid op jouw terrein. Binnen ons assortiment kun je naast een stopbord nog vele andere verkeersborden bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voetgangersborden.

Stop - Let op heftruck bord

Bestel gemakkelijk jouw benodigde stopbord

Een stopbord kopen doe je gemakkelijk via onze webshop. Wanneer je een bestelling boven de €100,- plaatst, worden je producten gratis verzonden. Neem contact op met ons voor meer informatie of wanneer je vragen hebt over het bestellen van een stopbord. Wil je ook parkeerborden bestellen? Dan zijn wij ook de aangewezen partner voor jou! Samen zorgen we voor de juiste aanwezige symbolen en borden om de veiligheid te waarborgen.

Contact met Flow in Motion, dat is altijd gezellig.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?