Home > Stopbord kopen

Stopbord kopen

Een stopbord kopen doe je bij Flow in Motion. Met dit bord visualiseer je dat er op bepaalde plekken en in bepaalde situaties gestopt moet worden. Dit bord voorkomt onnodige ongelukken en waarborgt de veiligheid van alle mensen die op dat moment aan het verkeer deelnemen.

Bekijk onze stopborden

Veiligheid creëren door een stopbord te kopen

Door een stopbord te kopen zorg je op een veilige manier voor de verkeersregeling. Je informeert chauffeurs over de voorrangsregels die op ter plaatse gelden. Wanneer je dit bord ziet, is het bedoeling dat alle deelnemers die dit bord passeren volledig tot stilstand komen te staan. De standaard stopborden reken je aan de rode kleur met de witte letters. Net als let-op borden, zorgen stop borden voor een veilig verkeer. Binnen ons assortiment vind je nog vele andere verkeersborden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan EHBO-borden.

Bestel gemakkelijk

Een stopbord kopen doe je gemakkelijk via onze webshop. Wanneer je een bestelling boven de €100,- plaatst, worden je producten gratis verzonden. Neem contact op met ons voor meer informatie of wanneer je vragen hebt. Telefonisch zijn wij te bereiken via 06 – 48 37 10 39. Ook kun je ervoor kiezen om te mailen naar info@flowinmotion.com. Je kunt binnen 1 dag een reactie verwachten.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?