Een biologisch-gevaarbord visualiseert dat er gevaar is voor biologische besmetting. Dit kan ontstaan vanuit infecties, virussen of schimmels die een gevaar vormen voor de gezondheid. Het is daarom van belang om hiervoor te waarschuwen om zo de gezondheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Je bestelt een dergelijk bord van de hoogste kwaliteit bij Flow in Motion.

Bekijk onze Biologisch gevaar-borden

Bent u op zoek naar een biologisch-gevaarbord?

Het symbool en de betekenis van het biologisch-gevaarbord

Op het biologisch-gevaarbord staat het symbool van biologisch gevaar afgebeeld. Met dit bord geef je op een eenvoudige manier weer dat er sprake is van een gevaar op biologische besmetting. Wanneer er sprake is van deze besmetting, is het belangrijk om hiervoor te waarschuwen. Het bord heeft een internationaal symbool dat is ontwikkeld vanuit de ISO 7010-norm. Binnen ons assortiment vind je nog vele andere borden die elk een ander doel hebben. Wil je mensen zonder bevoegdheden buiten de deur houden? Kies dan voor een niet-betreden-bord. Naast de mogelijkheid om deze of een biologisch-gevaarbord te bestellen, koop je bij ons ook borden die zorgen voor een veilige situatie in het verkeer op jouw terrein, zoals een stopbord.

Biologisch gevaar waarschuwingsbord

Ontdek ons assortiment

Ben je op zoek naar een biologisch-gevaarbord of wil je een vloersticker bestellen met dit pictogram? De medewerkers van ons bedrijf gericht op visualisatie en veiligheid bieden verschillende producten en diensten. Ontdek ons assortiment en bestel direct wat jij nodig hebt. Neem contact met ons op wanneer er vragen zijn.

Contact met Flow in Motion, dat is altijd gezellig.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?