Theo’s Coronatape Team

Je wilt jouw kantoor graag beveiligd hebben tegen verspreiding van het coronavirus, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. De vele alsmaar veranderende maatregelen en richtlijnen maken het niet makkelijker, daarom willen wij het graag makkelijker voor je maken. Laat ons jouw adviseren en richt jouw kantoor samen met ons in!

Voordelen

Waarom visualiseren?

Het gebruiken van visualisatie door stickers en tape helpt om de maatregelen kenbaar te maken. Je stimuleert jouw gasten en medewerkers door ze constant te herinneren aan het geldende protocol binnen jouw organisatie. Door het markeren van looproutes worden mensenstromen georganiseerd. Dit zorgt voor een veilige omgeving, waarin het verspreiding van het coronavirus maximaal wordt tegengegaan!

Waarom met ons Tape Team?

Door onze jarenlange ervaring met het inrichten van productieruimtes is de overstap naar een corona proof kantoor eigenlijk vrij simpel. In plaats van materialen en producten zo efficiënt mogelijk door een fabriek te krijgen, kijken we nu hoe we dit het beste kunnen doen met mensen. We letten op veiligheid en eenvoud (less is more). Daarbij profiteer je van onze kennis van 5S, wat inhoudt dat wij je werkvloer zo praktisch mogelijk inrichten met effectief gebruik van visualisatie. 

Wat kun je verwachten

Geef ons een tekening van jouw kantoor of werkplaats, en wij zorgen ervoor dat alles op z’n plek komt. We denken met je mee en werken een belijningsplan uit. Op de eerste plaats komt veiligheid en efficiëntie: we kijken praktisch naar wat het handigst is voor jouw situatie. Daarbij zijn de algemeen geldende maatregelen van het RIVM ons uitgangspunt en biedt onze praktische kijk de oplossing.

Werkwijze

Zodra jij ons gebeld hebt of ons gevraagd heb contact met je op te nemen, vragen we je met ons jouw plannen door te spreken. Aan de hand daarvan maken wij een plan voor je en geven we aan wat je nodig hebt om de corona maatregelen op jouw kantoor te realiseren. We geven aan hoe snel we het voor je kunnen doen en wat de kosten zijn; direct duidelijkheid creëren om zo het proces te bespoedigen. Als we het eens kunnen worden, doen we ons best om binnen 1-2 weken ook alles afgerond te hebben zodat jouw kantoor corona proof is en je weer medewerkers kunt toelaten. 

Wat is er mogelijk?

Tsja, wat is er eigenlijk niet mogelijk? We hebben al een ruim aanbod van corona tape en corona stickers op onze webshop waarop alle gangbare borden en pictogrammen al bedacht zijn voor je. We werken voornamelijk met simpele en doeltreffende signs, met zo weinig mogelijk poespas. Hierdoor herkennen mensen jouw maatregelen snel en kunnen ze met weinig moeite zich door het kantoor bewegen terwijl ze zich aan de maatregelen houden.

Buiten onze standaard borden en pictogrammen kunnen we nog veel meer. Dankzij onze vlotte leveranciers kunnen we eigenlijk alles maken naar jouw eisen en wensen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden, we vinden het alleen maar leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan met jou!

Bel me

Wij belijnen oa

Voorbeeldproject vloerbelijning
Tesa Markeringstape
markerings tape waarschuwingstape rood/wit
Voorbeeldproject vloertekens

Zichtbaar werken

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?