Evalueren

Dit is het achtste en tevens het laatste deel van de 5S methode cursus. Binnen dit onderdeel leren we je hoe je kunt na bereiden en hoe je periodieke evaluaties in kunt zetten om jouw fabriek, magazijn of werkplaats continue te blijven verbeteren. De bijbehorende opdracht is te vinden in de gratis te downloaden 5S methode pdf.

GRATIS ONLINE 5S TRAINING

ONDERDEEL 8/8

HOE WERKT

Evalueren voor het continue blijven verbeteren van mijn werkvloer?

Het doel van dit deel is om 5S en het principe van continue verbeteren duurzaam in de organisatie te verankeren. 

De 5S’en zijn uitgevoerd. De werkplek ziet er getransformeerd uit. Het team is blij, jij bent trots. Dan is het nu tijd om de 5S resultaten vast te houden en verder te verbeteren. Zeker de komende 8 weken gaat dit heel erg belangrijk zijn.

In de eerste plaats is het belangrijk om een aantal van de nog openstaande acties in gang te zetten en op korte termijn uit te voeren. Hiermee laat je zien dat 5S en de werkplek op de agenda staan van het bedrijf als geheel.

In de tweede plaats kan je het 5S werkplek bord ophangen. Hierop plaats je: 

Tot slot gaan we wekelijks of twee wekelijks evalueren. Gedurende deze evaluaties beoordeel je samen met het team of iedereen nog tevreden is met de werkplek, of er nog verbeteringen mogelijk zijn en wordt er terugkoppeling gegeven over de voortgang van de acties.

VIDEO UITLEG OVER: EVALUEREN

WAT FLOW IN MOTION OOK DOET

Ontvang de gratis 5S methode pdf

Wat gaat de cursus jou allemaal opleveren?

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?