Gratis verzenden vanaf € 100,-
5S in 1 dag

Chaos op de werkvloer

Gratis 5S cursus

 
  • Gaat er veel tijd verloren met het zoeken naar en verslepen van materialen en gereedschappen?
  • Is het een bende op de werkvloer?
  • Is er te weinig ruimte?
  • Ontbreekt het aan onvoldoende overzicht op de werkvloer en is er te veel onrust?
  • Lopen jouw medewerkers vaak met lege handen?
  • Worden er altijd eerst pallets verplaatst voor iemand de juiste pallet kan pakken?

Dan is onze gratis 5S cursus de oplossing voor jou!

Minder chaos op de werkvloer!

De werkvloer altijd netjes, rust in de fabriek, iedereen efficient en effectief bezig met de juiste dingen, jij tijd voor verbeteringen. Daar moet uiteraard wat voor gebeuren, maar ook weer niet zoveel. Het begint in ieder geval met je in te schrijven voor onze gratis 5S cursus.

5S is de basissteen om dit alles te organiseren en de beste gewoonte die jij en je medewerkers kunnen hebben. Wij hebben het 5S concept vertaald naar een eenvoudig en voor iedereen te begrijpen idee en omgezet in een 5S dag! En daar zijn we uniek in.

En omdat het zonde is om het bereikte resultaat weg te laten zakken, ontvang je ook nog eens hoe je dit alles in stand houdt.

En hoe doe je dat. Begin praktisch doorloop de komende 8 dagen samen met ons de 5 verschillende S’en, voer een praktische opdracht uit en ontvang je een tip die je direct toe kan passen.

 

 

Evalien Bloemheuvel, Fetim Group. “Praktisch en toepasbaar en in kleine stapjes zorg je dat je continue 5S invoert en verbeterdt.”

 

Arrie Bregman, Koga. “Het is fijn om je eigen problematiek te herkennen. De praktische tips hebben ons verder geholpen.”

 

Stuur mij de gratis online 5S cursus 

 
 

Omdat we belangrijk vinden dat je weet waarvoor je je inschrijft en wat we met je persoonsgegevens doen.

De cursus bestaat uit 7 emails. Hierna sturen we je een wekelijkse praktische tips.

Uiteraard kan je op elk gewenst moment afscheid nemen van onze emails door op de uitschrijf knop te klikken die onder elke mail staat.
Dan heb je waarschijnlijk genoeg 5S geleerd en heb je geleerd dat je deze mails kan scheiden.

Natuurlijk zijn we een bedrijf, dus zullen we contact met je opnemen om je eventueel verder te helpen, vragen te beantwoorden en uiteraard voor commerciële doeleinden. Voor details verwijzen we naar onze privacy verklaring.