Gratis verzenden vanaf € 100,-
Werk Sneller, Beter & Goedkoper

Gratis 5S cursus

Zelf 5S leren

Onze 5S methode, wat houdt dat in?

Wij gaan jou helpen om de 5S methode te introduceren bij jou op het werk.

Of je het nu zelf wilt doen, of het liever laat uitvoeren: het is verbluffend welke resultaten je behaalt met onze 5S methode, op welke werkplek dan ook! Wij gaan al onze kennis met jou delen, zodat jij voldoende zelfvertrouwen en kennis hebt om te profiteren van onze methode. Of het nu gaat om een werkplaats, een kantoor of een productielijn, je zult zien dat de kwaliteit van het werk omhoog gaat, het aantal fouten daalt, dat er meer geproduceerd wordt (vaak meer dan 10%!), en dat er meer ruimte ontstaat op de werkvloer (meer dan 30%!).

Evalien Bloemheuvel, Fetim Group. “Praktisch en toepasbaar en in kleine stapjes zorg je dat je continue 5S invoert en verbeterd.”

 

Voor wie?

Onze cursus is voor iedereen die de 5S wil gaan introduceren op het werk of hulp nodig heeft om de 5S ook op lange termijn vol te houden. Voor iedereen die ook Sneller, Beter en Goedkoper wil gaan werken.

In onze praktische en resultaatgerichte online 5S cursus leer je de essentie van de 5S methode en de 5S’en toe te passen in jouw organisatie. Je krijgt inzicht in welke activiteiten wel waarde toevoegen en welke juist geen waarde toevoegen aan je eindproduct. Kortom: een goed beeld wat 5S is en hoe je dit kunt toepassen!

Arrie Bregman, Koga. “Het is fijn om je eigen problematiek te herkennen. De praktische tips hebben ons verder geholpen.”

 

Hoe ziet de cursus eruit?

Wij sturen jou steeds een deel van de 5S cursus. Dat zijn in totaal 8 mails van Flow in Motion, in 3 weken tijd.

Elk deel bestaat uit:

  • een compacte uitleg van onze 5S methode
  • een leuke praktische opdracht voor op jouw werkplek
  • een super handige tip die je direct kunt toepassen

 

Wij gaan je helpen om morgen al de eerste resultaten te behalen! Vraag daarom nu onze gratis online cursus aan

 

Stuur mij de gratis online 5S cursus 

 
 
Mobacc
Accel Group
Moomba
Goatinc
Hanze
Koga
Martin Yale
Inverko
Waterkracht
Bakker Repair
Demar