Kies de juiste vloersticker

Je wilt een goede vloersticker, maar welke is de perfecte voor jouw vloer en gebruik? Welkom in de wereld van de vloerstickers en stickers! Bij Flow in Motion weten wij alles over onze producten. Om jou een miskoop te besparen, geven we je graag meer informatie om een eventuele miskoop te voorkomen.

De veel gestelde vragen over vloerstickers

Je wilt graag een mooie vloersticker. Het ontwerp is bij ons helemaal aan jezelf. Als jij laat weten dat je een eigen ontwerp wilt, zit onze designer al in de startblokken. Je wilt natuurlijk ook graag een vloersticker die een tijdje meegaat en goed blijft zitten en dan natuurlijk ook goed te verwijderen is zonder lijmresten of andere schade. Wij hebben twee soorten vloerstickers in de aanbieding voor je.

  • De “gewone” vloersticker die je in winkels veel tegenkomt
  • De vloersticker van fabriekskwaliteit, welke wij toepassen in fabrieken en magazijnen.

De verschillen geven wij in de tekst aan. Als het niet expliciet genoemd is, dan geldt alles voor beide types. Het verschilt zit met name levensduur en de ondergrond. Wat je mag verwachten van onze vloerstickers is sterk afhankelijk van de hoeveelheid mensen die eroverheen lopen en de ondergrond.

Is de bedrukking slijtvast en hoelang blijven de stickers zitten?

Al onze vloerstickers zijn voorzien van een lamineer laag. Dit zorgt ervoor dat de bedrukking, dan wel kleuren beschermd worden door deze laag. Deze laag is ook nog eens antislip. Het risico bij alle vloerstickers is een beschadiging aan de zijkant of dat de sticker omkrult doordat er iets tegen aanschuift. Als een vloersticker omkrult, dan is het logische gevolg dat dit verergert wanneer de volgende persoon er overheen loopt en de vloersticker vervolgens er helemaal afkomt. Wanneer de sticker omkrult is wederom afhankelijk van de ondergrond en hoeveel mensen en andere materialen contact maken met de vloersticker. De ondergrond dient vlak te zijn, dat wil zeggen bij tegels of kleine tegels dan vormt de sticker zich uiteraard naar de voegen of andere oneffenheden. De sticker maakt dan een vouw en is daar extra kwetsbaar. De plek waar je de sticker plakt is dus ook van belang.

Hoelang blijft de vloersticker voor intensief gebruik zitten?

Wil je een voersticker die echt zwaar gebruik aan kan, kies dan voor onze vloersticker met intensief gebruik. Dit zijn fabriekskwaliteit vloerstickers en uniek in de markt. Maak je geen zorgen, de vloersticker is uitstekend te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Dit heeft alles te maken met de opbouw van de vloersticker. De toplaag van de sticker is 2 mm dik en gemaakt van dik PVC. De lijmlaag is een dikke laag gemaakt van een rubber in combinatie met lijm. Dit zorgt voor een uitstekende hechting. Maak je geen zorgen over het verwijderen, ook fabrieken en magazijnen veranderen vaak en daarom wordt ook hier vaak gekozen voor deze kwaliteit vloertape of vloersticker.

Op welke ondergrond kan ik deze vloersticker voor intensief gebruik plakken?

Voor deze toepassing moet je je wel heel goed realiseren, dat de ondergrond hard moet zijn en niet kwetsbaar. PVC, linoleum, tegels, marmer en dergelijke zijn dus geen enkel probleem. Tapijt plakt fantastisch, alleen wel op laagpolig kantoorkwaliteit tapijt. Het laat geen sporen achter, tenzij je het op een hoogpolig designer tapijt plakt. Plak je deze sticker op een stoel, dan mag je dezelfde redenatie hanteren. Het plakt super, blijft zitten op stof welke stevig en robuust is, en dus niet op gevoelige leren stoelen.

Bestel onze stickers met garantie

In de regel wordt er door de fabrikanten voor de standaard winkelsticker en dus ook door ons drie maanden garantie gegeven op de vloersticker. Bij het bestellen van een vloersticker voor intensief gebruik geven wij zelfs twee jaar garantie. Daarnaast krijg je de belofte dat de sticker zonder lijmresten te verwijderen is. Twijfel je of de vloersticker geschikt is voor jouw bedachte ondergrond, bel ons dan via 06 – 29 50 57 93. Wij doen zelf regelmatig tests met dit soort materialen. Wil je meer informatie? Vul dan ons contactformulier in.

Wij belijnen o.a. voor onderstaande bedrijven

Zichtbaar werken

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?