Home > Veiligheidsborden magazijn

Veiligheidsborden in het magazijn

-van de veiligheidsmaatregelen of verkeersplan op de werkvloer. Als werkgever ben je verplicht om voor medewerkers en bezoekers een veilige omgeving te creëren. Het gebruik van deze borden dragen bij aan deze veiligheid en zorgen ervoor dat er geen onnodige incidenten plaatsvinden. Uit recentelijk onderzoek blijkt dat 4 van de 5 magazijnen niet voldoen aan de veilgiheidseisen die de Arbo wet stelt.

Bekijk onze veiligheidsborden

Veiligheidsborden creëren een veilig magazijn

Met veiligheidsborden en waarschuwingsborden waarborgen we de veiligheid van medewerkers en bezoekers binnen een magazijn. Je kunt erop vertrouwen dat medewerkers op de hoogte zijn van de regels die van toepassing zijn. Toch zorgen veiligheidsborden ervoor dat maatregels en waarschuwingen op het juiste moment aan iedereen nog eens getoond worden. Ook het gebruik van vloerstickers met pictogrammen geven direct inzicht en een visuele herinnering van de veiligheidsmaatregelen. Je kunt veiligheidsborden en waarschuwingsborden op meer plekken inzetten dan alleen het magazijn. De veiligheid is tenslotte ook op andere plekken van groot belang, denk hierbij aan diverse andere werkplekken of bedrijventerreinen.

Bestel direct veiligheidsborden

Wanneer je op zoek bent naar veiligheidsborden of waarschuwingsborden voor in je magazijn, kun je terecht bij Flow in Motion. Bij ons bestel je gemakkelijk diverse borden waarmee je de veiligheid van jouw medewerkers en bezoekers waarborgt. Plaats je een bestelling boven de €100,-? Dan worden je producten gratis geleverd! Neem contact met ons op voor meer informatie of eventuele vragen. Bel je borden expert Michiel via 06 – 48 37 10 39. Ook kun je een e-mail sturen naar info@flowinmotion.com. Wij nemen binnen 1 dag contact op.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?