Home > Niet parkeren-bord kopen

Niet parkeren-bord kopen

Wanneer je een niet parkeren-bord wilt kopen, kun je terecht bij Flow in Motion. Met dit bord geef je aan dat het op bepaalde plekken niet is toegestaan om je auto te parkeren. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals het waarborgen van de veiligheid of met het goed leiden van verkeer.

Bekijk onze Niet-parkeren borden

Een niet parkeren-bord kopen om veilige situaties te creëren

Een niet parkeren-bord kun je kopen om op verschillende plekken te gebruiken. De belangrijkste reden is dat er op bepaalde plekken niet geparkeerd mag worden. Een vrijhouden bord zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat er op bepaalde plekken niet geparkeerd mag worden. Deze worden geplaatst zodat het voor bestuurders duidelijk is wat er van hen wordt verwacht. Naast een niet parkeren-bord vind je bij ons nog vele andere verkeersborden, zoals een niet betreden-bord. Dit bord vertelt deelnemers aan het verkeerd om bepaalde plekken niet in te mogen.

Doe een aankoop via onze webshop

Het kopen van een niet parkeren-bord doe je eenvoudig via onze webshop. Alle producten die voor 16:00 besteld zijn, worden de volgende dag al geleverd. Voor meer informatie neem je contact op met ons.

Dit doe je door te bellen Michiel via 06 – 48 37 10 39. Ook is het mogelijk ons te mailen, dit doe je via info@flowinmotion.com.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?