Wanneer je een niet of verboden-te-parkerenbord wilt kopen, kun je deze bestellen bij Flow in Motion. Met dit bord geef je aan dat het op bepaalde plekken niet is toegestaan om je auto te parkeren. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals het waarborgen van de veiligheid of met het goed leiden van verkeer.

Bekijk onze Niet-parkeren borden

Bent u op zoek naar een niet-parkerenbord?

Een niet-parkerenbord kopen voor verschillende toepassingen

Een verboden-te-parkeren of niet parkeren-bord kun je kopen door deze bij ons te bestellen en is inzetbaar op verschillende plekken. Het bord behoort tot ons assortiment van veiligheidsborden voor het verkeer. De belangrijkste reden is uiteraard dat er op bepaalde plekken niet geparkeerd mag worden. Een vrijhouden-bord zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat er op bepaalde plekken geen voertuig geplaatst mag worden. Beide borden dienen dus het doel om ervoor te zorgen dat bepaalde vakken of uitritten vrij blijven. Een verboden-te-parkeren-bord met tekst wordt geplaatst zodat het voor bestuurders duidelijk is wat er van hen wordt verwacht. Naast een niet/verboden-te-parkerenbord vind je bij ons nog vele andere verkeersborden die je eenvoudig kunt bestellen, zoals een niet-betreden-bord. Dit bord vertelt deelnemers aan het verkeerd om bepaalde plekken niet in te mogen.

niet parkeren bord tekst

Koop dit of andere borden in onze webshop

Het kopen/bestellen van een niet parkeren-bord doe je eenvoudig via onze webshop waarna je dit verboden-te-parkerenbord ontvangt op de door jou gewenste afleverlocatie. Alle producten die voor 16:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag al geleverd. Voor meer informatie over het bestellen van een niet-parkeren bord of een andere vraag ten aanzien van onze diensten, neem je contact op met ons.

Het is ook mogelijk ons een e-mail te sturen. Dit doe je via info@flowinmotion.com.

Contact met Flow in Motion, dat is altijd gezellig.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?