Home > Vrijhouden bord kopen

Vrijhouden bord kopen

Wanneer je een vrijhouden bord wilt kopen, kun je terecht bij Flow in Motion. Door dit bord te gebruiken zorg je ervoor dat er gevisualiseerd wordt dat er bepaalde plekken worden vrijgehouden. Dit kan te maken hebben met het waarborgen van de veiligheid, of bijvoorbeeld met werkomstandigheden.

Bekijk onze Vrijhouden-borden

Een vrijhouden bord kopen voor de veiligheid

Een vrijhouden bord kan je om verschillende redenen kopen. De belangrijkste reden is dat er een bepaalde plek vrij moet worden gehouden. Een nooduitgang bord zorgt ook voor het vrijhouden van een plek. Dit heeft echter te maken met enkel een uitgang. Een vrijhouden bord kan in meerdere situaties worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vrijhouden van een uitrit. In dit geval zou je ook een niet-parkeren bord kunnen neerzetten. Deze borden worden neergezet zodat het duidelijk is wat er van mensen wordt gevraagd.

Bestel eenvoudig via onze webshop

Een vrijhouden bord kopen doe je gemakkelijk via onze webshop. Bestel je jouw bord voor 16:00? Dan heb je deze de volgende dag al in huis. Wanneer je vragen hebt of meer informatie wenst, neem je contact met ons op. Telefonisch bereik je ons via 06 – 48 37 10 39. Daarnaast is het ook mogelijk om een mail te sturen naar info@flowinmotion.com. Wij reageren binnen één dag.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?