Wanneer je een vrijhouden-bord wilt kopen, vind je deze bij Flow in Motion. Met het gebruik van dit bord zorg je ervoor dat er gevisualiseerd wordt dat er bepaalde plekken worden vrijgehouden. Dit kan te maken hebben met het waarborgen van de veiligheid, of bijvoorbeeld met werkomstandigheden.

Bekijk onze Vrijhouden-borden

Bent u op zoek naar een vrijhouden-bord?

Een vrijhouden-bord kopen voor de veiligheid

Een vrijhouden-bord kun je om verschillende redenen kopen. De belangrijkste reden is dat er een bepaalde plek vrij moet worden gehouden. Een nooduitgangbord zorgt ook voor het vrijhouden van een plek. Dit heeft echter te maken met enkel een uitgang. Een vrijhouden bord kan in meerdere situaties worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vrijhouden van een uitrit. In dit geval zou je ook een niet-parkeren-bord kunnen neerzetten. Deze borden worden neergezet zodat het duidelijk is wat er van mensen wordt gevraagd.

Bestel een vrijhouden-bord eenvoudig via onze webshop

Een vrijhouden-bord kopen doe je gemakkelijk via onze webshop. Bestel je jouw bord voor 16:00 uur? Dan heb je deze vaak de volgende dag al in huis. Wanneer je vragen hebt of meer informatie wenst, neem je contact met ons op. Telefonisch bereik je ons via 06 – 29 50 57 93. De experts van ons bedrijf in markeringen en borden helpen je graag aan het juiste product.

Contact met Flow in Motion, dat is altijd gezellig.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?