Wanneer je een vrijhouden-bord wilt kopen, vind je deze bij Flow in Motion. Met het gebruik van dit bord zorg je ervoor dat er gevisualiseerd wordt dat er bepaalde plekken worden vrijgehouden. Dit kan te maken hebben met het waarborgen van de veiligheid, of bijvoorbeeld met werkomstandigheden.

Bekijk onze Vrijhouden-borden

Bent u op zoek naar een vrijhouden-bord?

Een vrijhouden-bord kopen voor de veiligheid

Met veiligheidsborden en waarschuwingsborden waarborgen we de veiligheid van medewerkers en bezoekers binnen een magazijn. Je kunt erop vertrouwen dat medewerkers op de hoogte zijn van de regels die van toepassing zijn. Toch zorgen veiligheidsborden ervoor dat maatregels en waarschuwingen op het juiste moment aan iedereen nog eens getoond worden. Ook het gebruik van vloerstickers met pictogrammen geven direct inzicht en een visuele herinnering van de veiligheidsmaatregelen. Je kunt veiligheidsborden en waarschuwingsborden op meer plekken inzetten dan alleen het magazijn. De veiligheid is tenslotte ook op andere plekken van groot belang, denk hierbij aan diverse andere werkplekken of bedrijventerreinen.

Bestel een vrijhouden-bord eenvoudig via onze webshop

Een vrijhouden-bord kopen doe je gemakkelijk via onze webshop. Bestel je jouw bord voor 16:00 uur? Dan heb je deze vaak de volgende dag al in huis. Wanneer je vragen hebt of meer informatie wenst, neem je contact met ons op. Telefonisch bereik je ons via 06 – 29 50 57 93. De experts van ons bedrijf in markeringen en borden helpen je graag aan het juiste product.

Contact met Flow in Motion, dat is altijd gezellig.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?