Een pictogrammen-bord bestellen doe je snel en eenvoudig bij Flow in Motion. Wij hebben een breed assortiment aan borden die je gebruikt in verschillende situaties. De borden zijn er om te allen tijde de veiligheid te waarborgen, informatie te geven en de kans op risico’s en ongevallen te verminderen.

Bekijk onze Pictogrammen-borden

Bent u op zoek naar een pictogrammen-bord?

Een pictogrammen-bord bestellen voor de veiligheid

Een pictogrammen-bord kun je bestellen voor verschillende situaties. Het is een eenvoudige en universele manier om een boodschap over te brengen. Pictogrammen worden op vele borden gebruikt, zoals een biologisch-gevaarbord. Hierbij spelen de borden een belangrijke rol als het gaat om veiligheid. Door de goede zichtbaarheid is het voor alle werknemers en bezoekers duidelijk wat er verwacht wordt. Een ander welbekend voorbeeld van pictogrammen-borden zijn bijvoorbeeld veiligheidsborden voor een werkplaats. Pictogrammen zijn de universele manier om bepaalde gevaren of geboden weer te geven. Gebruik de borden in situaties en omgevingen waar er een veiligheids- of gezondheidsrisico bestaat. We hebben nog vele andere verkeersborden met verschillende doelen. Zo vind je wegbewijzeringsborden die je in de juiste richting sturen.

Vloertape borden en pictogrammen

Plaats eenvoudig je bestelling met de juiste pictogrammen

Wanneer je een pictogrammen-bord wilt bestellen, doe je dat bij ons bedrijf. Als je je bestelling voor 16:00 plaatst, ontvang jij je producten meestal de volgende dag al. Neem contact op met ons wanneer je vragen hebt over onze producten of diensten. Wij helpen je graag aan de juiste borden voor jouw werkplaats.

Contact met Flow in Motion, dat is altijd gezellig.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?