Home > Veiligheidsborden werkplaats

Veiligheidsborden werkplaats

Veiligheidsborden zijn te allen tijde belangrijk, zo ook op de werkplaats. Een goede basissignalering draagt bij aan een veilige werkomgeving op de werkvloer. Een werkgever is verplicht om een veilige werkomgeving te creëren voor de eigen medewerkers en de bezoekers van het bedrijfsgebouw.

Bekijk onze veiligheidsborden

Veiligheidsborden gebruiken op de werkplaats

Het is belangrijk om veiligheidsborden te gebruiken op de werkplaats om de veiligheid voor alle medewerkers en bezoekers te waarborgen. Er worden verschillende categorieën veiligheidsborden gebruikt op werkplaatsen, veelvoorkomende borden op een werkplaats zijn gebodsborden. Hierbij wordt bijvoorbeeld aangegeven dat veiligheidsbrillen of veiligheidshandschoenen verplicht zijn. Op veel werkplaatsen zijn deze borden van groot belang. Denk hierbij aan de bouwsector of fabrieken met zware machines. Ook kom je vaak veiligheidsborden in een magazijn tegen omdat hier met zware apparaten wordt gewerkt. Dit zijn allemaal plaatsen waar het enorm belangrijk is om de veiligheid te waarborgen.

Bestel meteen

Heb jij veiligheidsborden nodig voor jouw werkplaats? Bestel deze dan meteen via onze webshop. Neem contact op met ons wanneer je er niet helemaal uit komt. Flow in Motion helpt je graag verder. Bel Michiel via 06 – 48 37 10 39. Je bereikt ons ook door te mailen naar info@flowinmotion.com. Wij zorgen ervoor dat je binnen 1 dag voorzien bent van een reactie.

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?