Vloertape

Belijning voor jouw magazijn, productievloer of buitenterrein

  • Persoonlijk

  • Snel

  • Praktisch

Theo’s Tape

Met veel plezier en succes richten wij al bijna tien jaar werkplaatsen, magazijn en productieruimtes in volgens de 5S methode. Omdat je altijd wil kunnen wijzigen gebruikten wij altijd vloertape voor de belijning. Deze tape beschadigde eenvoudig en liet snel los. Er moet toch iets beters te vinden zijn. Theo werd 5 jaar terug aangenomen als stagiair met de opdracht om betere vloertape te vinden. En dat is hem gelukt. Theo’s Tape is geboren: Voor elke situatie de juiste vloertape.

Markeringstape en vloerbelijning tape

In één oogopslag duidelijkheid in je magazijn, op de productievloer of zelfs buiten: dat bereik je door vloerbelijning met markeringstape. Zie meteen waar materiaal staat en waar producten staan opgeslagen. Verkeersstromen zijn duidelijk gevisualiseerd en de ruimte is zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Gebruik ons filter of deze pagina om te bepalen welke tape voor jouw vloer werkt.

Voetstappen en borden, pictogrammen

De voetstappen voor het aangeven van een looppad zijn alom bekend. Maar weet je wel dat er veel en veel meer mogelijk is, van de officiële verkeersborden, zebrapaden, pijlen en wat niet nog meer.

Duidelijkheid = veiligheid

Als alles op z’n plek staat en mens en materiaal zich volgens de route beweegt, voorkom je chaos en houd je de fabriek of werkplaats veilig. Onze tape en bewegwijzering voldoet aan de EU-kwaliteitsnormen en richtlijnen, en helpt jou met het organiseren en visualiseren van het proces.

Tips, tricks en richtlijnen

Vanuit onze jarenlange ervaring geven we je graag vrijblijvend advies over het aanbrengen van belijningstape in je magazijn, werkplaats of buitenterrein.

Vloertape of vloerverf?

Wij geloven in onze tape. Want: in een snel veranderende, moderne wereld zal ook de indeling van je werkplek flexibel moeten zijn. Onze tape breng je makkelijk en snel aan, is sterk en blijft goed zitten. Update nodig? Dan kun je net zo makkelijk een wijziging aanbrengen. Nog niet overtuigd? Lees meer over tape versus verf!

Zelf tapen of laten doen?

Onze belijningstape of vloerbelijning zelf aanbrengen is makkelijker dan je denkt! Met onze instructiefilmpjes en foto’s ligt het er snel en strak in. Klus te groot? Tijd besparen? Profiteer van onze ervaring en laat ons het voor je doen. Bekijk de mogelijkheden!

Best verkocht

Wij werken oa voor