Borden en pictogrammen vind je hier! Of je nou een (officieel) verkeersbord zoekt, een pictogram of een specifiek vloermarkeringsbord naar eigen ontwerp wilt. Onze borden en pictogrammen zijn geschikt voor slechte tot goede vloeren, ruimtes met weinig tot veel pallettruck- of heftruckverkeer, koelruimtes, en ruimtes waarin gewerkt wordt met olie, vocht of schoonmaakmiddelen. Wij kunnen alle universele afbeeldingen aanbieden! Zit jouw gewenste ontwerp er niet tussen, ook dan kunnen we je verder helpen; neem even contact met ons op!

 • Stickers 1,5 meter afstand Geef Elkaar Ruimte

  3,507,50
 • 1,5 meter afstand sticker

  3,507,50
 • Sticker Mondkapje Verplicht

  3,507,50
 • Corona sticker handen wassen Visuele Herinnering 15cm

  3,507,50
 • Afstand sticker Wacht hier Corona rond 30cm

  7,50
 • Afstand sticker jouw sport plek Corona rond 30cm

  7,50
 • Niet zitten sticker voor stoel en tafel

  6,00
 • Corona sticker verboden toegang bord

  3,507,50
 • Corona sticker éénrichtingsverkeer rond

  3,507,50
 • Corona sticker voorrangsbord tegenligger krijgt voorrang

  3,507,50
 • Stickers looprichting, tegenligger moet wachten

  3,507,50
 • Corona sticker met personen afstand houden

  3,507,50

Gebodsborden

Gebodsborden worden gebruikt om aan te geven dat een bepaalde handeling wel verplicht is om te doen. Net als in het verkeer op de weg, geeft de kleur blauw aan dat het nodig is om een bepaalde verhandeling te verrichten. Hierdoor blijft het verkeer veilig. In een fabriek of magazijn is dat net zo. Gebodsborden geven in deze situatie aan dat het veilig is zo lang je je aan de aangegeven instructie houdt.

Veiligheidsborden

Veiligheidsborden worden gebruikt om een instructie aan te geven in geval van nood. Denk hier bijvoorbeeld aan borden voor brandblussers, of borden voor oogdouches. Deze veiligheidsborden zijn vaak in een opvallende kleur, zodat het ze al opvallen in de dagelijkse productie. Hierdoor zijn de veiligheidsvoorzieningen bekend bij het personeel op het moment dat er een calamiteit is.

Verbodsborden

Verbodsborden worden gebruikt om aan te geven dat verplicht is om een bepaalde handeling niet te doen. Net als in het verkeer op de weg, geeft de kleur rood een restrictie aan. Hierdoor belanden mensen niet in onveilige situaties. In een fabriek of magazijn is dat net zo. Verbodsborden geven in deze situatie aan dat het veilig is zo lang je niet in overtreding bent.

Waarschuwingsborden

Waarschuwingsborden kun je gebruiken om in jouw fabriek of magazijn personeel en bezoekers te wijzen op een potentieel gevaar. Doordat het bord voorzien is van een universele afbeelding, is het mensen in één oogopslag duidelijk wat voor type gevaar dreigt. Vooral in gebieden waar veel met chemische stoffen gewerkt wordt, veel heftrucks rijden, of veel transport boven de grond is, zijn waarschuwingsborden een effectieve manier om ongevallen te voorkomen.

BORDEN EN PICTOGRAMMEN

Kies de juiste markeringstape
Filter products Showing 1 - 8 of 136 results
Soort
Vorm veiligheidstekens