Afstand sticker Wacht hier Corona rond 30cm

(5 klantbeoordelingen)

7,50

Besteld vóór 16:00 is morgen in huis!
Ook levering op zaterdag.

Wissen

AFSTAND STICKER WACHT HIER

Met de afstand sticker hier wachten zorg je ervoor dat klanten, bezoekers en collega’s blijven wachten op de daarvoor aangewezen plekken. Door de eenvoudige visuele instructie in zowel een afbeelding (de voetjes) als geschreven tekst valt deze sticker direct op en is het in één keer duidelijk . Hierdoor is het gemakkelijker om jouw maatregelen tegen de verspreiding van corona te handhaven. Gebruik onze wacht hier afstand sticker!

Deze afstand sticker onderscheidt zich door:

 • Geschikt voor gladde vloeren, ramen en deuren
 • Slijtvaste toplaag
 • Hecht uitstekend door de goede kleefkracht en zuignappen systeem
 • Is herplakbaar en aan te brengen zonder luchtbellen
 • Maar ook eenvoudig te verwijderen zonder resten
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Niet aanbevolen voor een intensieve belasting en tapijt en strizo vloer, neem hiervoor de intensief gebruik corona sticker! Deze kwaliteit is uniek en blijft het langst zitten van alle stickers die je kunt krijgen.

Over de hele wereld worden nu maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona virus te stoppen. De belangrijkste maatregel is handen wassen en 1,5 meter afstand houden. Je ziet nu ook dat er veel wachtrijen ontstaan omdat er slechts een vast aantal de mensen naar binnen kan. Daar waar geen afstand strepen of afstand stickers zijn gebruikt zie je toch dat mensen al snel te dicht op elkaar gaan staan. Om ervoor te zorgen dat iedereen niet zomaar doorloopt en in rust weet wat 1,5 meter is, kun je daarom deze afstand sticker plaatsen als instructie. Een visuele markering helpt mensen als herinnering en geeft ook duidelijk aan wat de maatregelen zijn die mensen kunnen nemen in je winkel.

Klik hier mocht je liever een 1,5 meter afstand houden sticker hebben.

Is deze sticker ook geschikt voor buiten?

Deze sticker kan ook buiten opgeplakt worden, maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Dit hangt namelijk echt af van jouw situatie; hoe ziet de ondergrond eruit en hoe schoon is deze (of kan deze gemaakt worden). We adviseren je hier graag over, stuur een foto via whatsapp of via de mail en we komen er binnen een uur op terug!

Vragen over levensduur en ondergrond

Lees hier alles vragen die onze klanten stelden over de levensduur en de kwaliteit van de verschillende corona stickers en vloerstickers.

afstand sticker wacht hier rond

Wil je je eigen ontwerp of een andere kleur. Laat het ons maken!

Laat ons vandaag nog contact opnemen!

Wil je weten hoe je eenvoudig je klanten door je winkel wilt leiden met praktisch stappen plan, oplossingen en voorbeelden?
Lees hier hoe je ook met markeringstape helpt om gebieden af te kaderen zodat klanten afstand houden van elkaar. Stelt u zich eens een parkeergarage voor zonder pijlen, wegbelijning en parkeervakken. Dit wordt 1 grote chaos. We hebben de belijning en aanwijzingen nodig om onze weg te vinden. Maak gebruik van deze slimmigheden en zorg voor een goede mensenstroom door uw winkel, kantoor of bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

ANDERE AFSTAND STICKERS

Extra informatie

Afmetingen veiligheidstekens

5 beoordelingen voor Afstand sticker Wacht hier Corona rond 30cm

 1. margot van der helm (geverifieerde eigenaar)

 2. Carla Holla (geverifieerde eigenaar)

  Super mooie en goede stickers. Laten geen lijmresten achter. En de service is een dikke 10!!

 3. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 4. Jowan Rijzinga (geverifieerde eigenaar)

 5. Rinske Helmond (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen