Steunen

Dit is het zevende deel van de 5S methode cursus. Binnen dit onderdeel leren we je wat steunen is en hoe jij aan de slag kunt met steunen binnen jouw fabriek, magazijn of werkplaats. De bijbehorende opdracht is te vinden in de gratis te downloaden 5S methode pdf.

GRATIS ONLINE 5S TRAINING

ONDERDEEL 7/8

WAT IS EN HOE WERKT

Steunen op mijn werkvloer?

Het doel van dit deel is om te enthousiasme te kweken, een nulmeting uit te voeren en afspraken te maken met elkaar om de ‘nieuwe’ werkplek in stand te houden en dagelijks te verbeteren.

Het proces is volbracht. Op dit moment is de werkvloer schoon, netjes en overzichtelijk ingedeeld. Een geweldige verbetering. Maar… als er geen stevige afspraken worden gemaakt, zal dit niet lang zo blijven. Het is dus belangrijk om samen met je medewerkers een plan van aanpak op te stellen, waarin duidelijk wordt vastgelegd wie, wat wanneer opruimt, schoonmaakt en aanvult.

Ter voorbereiding op de afsluiting, worden tijdens deze laatste stap nogmaals de kwalificatielijsten ingevuld en foto’s gemaakt vanuit hetzelfde standpunt als bij aanvang van de sessie. Zo is goed te zien wat er veranderd is.

VIDEO UITLEG OVER: STEUNEN

WAT FLOW IN MOTION OOK DOET

Ontvang de gratis 5S methode pdf

Wat gaat de cursus jou allemaal opleveren?

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Celine. Waarmee kan ik je helpen?