was successfully added to your cart.

Winkelmand

Gebruik deze tape om afstand aan te geven bij het Coronavirus!

By 19 maart 2020 maart 23rd, 2020 Tip van de week, Visueel overzicht
Afstand tape corona

Hoe kun je jouw winkel open houden in deze tijden van het Coronavirus? Besmetting voorkomen van jouw klanten en personeel is het belangrijkste wat je kunt doen, maar hoe doe je dat? Theo’s tape helpt je alvast een stap in de goede richting; lees hier hoe we met tape Corona kunnen tegengaan!

Volgens richtlijnen van het RIVM moeten we nu 1,5 meter afstand van elkaar houden om directe besmetting te voorkomen. Dat is in het sociale leven al moeilijk genoeg, maar vooral in winkels is dit natuurlijk erg lastig. Geef daarom duidelijk aan in hoeverre klanten zich vrij door de winkel kunnen bewegen zonder dat er een direct besmettingsgevaar ontstaat! Op RTL Nieuws stond al een artikel over welke maatregelen de Albert Heijn genomen heeft. Ook de Jumbo en Lidl hebben al snel maatregelen ondernomen om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen. Wanneer we dit collectief zouden toepassen, kunnen we samen heel wat bereiken! Zie hieronder een aantal voorbeelden van winkels en ook de producten die wij jou aan kunnen bieden!

Vloervensters voor op de vloer om duidelijke instructies te geven

Extra lange wachtrijen om besmetting te voorkomen

Corona Tape

Onze normale tape wordt in deze gekke tijden dus even Corona tape! Normaal wordt dit altijd gebruikt in fabrieken, magazijnen of werkvloeren. De kwaliteit is al bewezen! Mocht je twijfelen of het wel bij jou op de vloer blijft plakken, neem dan vooral even contact met ons op! Met tape Corona bestrijden, het is dus toch mogelijk šŸ™‚

Afstand houden stickers

Naast de tape zijn er nu ook stickers die de instructie van het afstand houden aangeven. Deze producten vind je hieronder! Naast de vakken wordt nu ook met een leesbare instructie aangegeven dat van klanten verwacht worden dat ze afstand houden vanwege het Corona virus. Deze is verkrijgbaar in ronde en rechthoekige vormen! Vanwege de bijzondere tijden hebben we hier een bodemprijs aan gehangen.

Open chat
1
Hallo, ik ben Theo. Waarmee kan ik je helpen?
Powered by