Klantervaring belijningplan – logistiek centrum

Klantervaring belijning logistiek centrum, logistiek centrum verbeteren, klantervaring verbetering indeling logistiek centrum, klantervaring verbetering indeling magazijn, magazijn indeling verbeteren

Wordt er hard gewerkt binnen jouw magazijn maar is de werkplek aan het einde van de dag vaak een onoverzichtelijk en/of chaotisch geheel? Of loopt alles soepel maar heb je het idee dat er nog veiliger en efficiënter door je medewerkers kan worden gewerkt? Maar…heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken? Wil je ervoor zorgen dat er binnen jouw magazijn of logistiek centrum veiliger en efficiënter wordt gewerkt? En wil je bovenal positieve reacties ontvangen van medewerkers, over de geoptimaliseerde manier van werken en de overzichtelijkheid van de werkplek? Dan ben je bij Flow in Motion aan het juiste adres! Lees hieronder de klantervaring van een logistiek centrum. De naam van het bedrijf en de plaats zijn om privacy redenen van het bedrijf niet benoemd.

Gemaximaliseerde efficiëntie in het bedrijfsmagazijn!

Op 2 februari 2022 heeft Flow in Motion wederom een leuke klus uitgevoerd. Tijdens deze klus bevond Theo’s Tape Team zich in het logistiek centrum van ‘anoniem’. Voorafgaand is er in overleg met ‘anoniem’ een belijningsplan voor hen ontwikkeld door Flow in Motion voor het behalen van een gemaximaliseerde efficiëntie van hun magazijn. Binnen deze case behandelen we de persoonlijke ervaring van ‘anoniem’ en laten we de resultaten van de verzorgde vloerbelijning zien!

Vakken aanbrengen voor magazijn, vakken aanbrengen rolcontainers, vakken voor rolcontainers in het magazijn, vakken voor rolcontainers logistiek centrum, vakken plaatsen voor rolcontainers logistiek centrum,

Welke twijfels hadden jullie van te voren over het product of de dienst?

We waren van te voren bang dat de kleur van de vloerbelijning niet hetzelfde zou zijn als de kleur van onze huidige belijning. We hebben namelijk al een keer eerder vloerbelijning aan laten brengen door een ander bedrijf. Zij gebruikte hetzelfde type vloertape, echter was dit vloertape van een ander merk. Gelukkig konden we aan de hand van jullie gratis proefpakket beoordelen of de kleur hetzelfde was. Dit bleek gelukkig het geval te zijn. De mogelijkheid om een gratis proefpakket bij jullie te bestellen was erg fijn! 

Wat zijn doorslaggevende factoren geweest voor jullie keuze voor Flow in Motion?

Wat wij direct al heel erg fijn vonden aan Flow in Motion, is dat jullie niet enkel het product: de vloertape leveren, maar daarnaast ook de vloerbelijning komen aanbrengen. De andere bedrijven die we hebben bekeken boden dit niet aan en leverde enkel het vloertape.

Het feit dat jullie de vloerbelijning komen aanbrengen was voor ons een doorslaggevende factor! Aan de hand van jullie gratis proefpakket beoordelen of de kleur hetzelfde was. Dit bleek gelukkig het geval te zijn. De mogelijkheid om een gratis proefpakket bij jullie te bestellen was erg fijn! 

Hoe zouden jullie Flow in Motion omschrijven?

Wij omschrijven Flow in Motion als een bedrijf dat servicegericht is, naast het verkopen van onder andere verschillende soorten vloertape, stickers en veiligheidsborden zorgen jullie ook dat jullie je klanten helpen bij het aanbrengen hiervan. Het aanbrengen van vloerbelijning is niet iets dat je zomaar even doet. 

Hoe was jullie ervaring met ons binnen het gehele proces, van A tot Z?

We zijn zeker tevreden over Flow in Motion! De communicatie verliep zoals eerder benoemd vlekkeloos. Daarnaast was de levertijd snel, dit was erg fijn. Tijdens het aanbrengen van de vloerbelijning is er netjes, georganiseerd en vooral hard gewerkt om er voor te zorgen dat de belijning goed en snel bevestigd werd. Het resultaat liegt er niet om.

Wat voor resultaat heeft de vloerbelijning voor jullie als bedrijf opgeleverd?

De vloerbelijning zorgt voor veel structuur op de logistieke afdeling. Dit heeft erin geresulteerd dat de afdeling netter oogt en dat medewerkers direct weten: wat waar hoort te staan. Naast dat het voor sommige medewerkers even wennen is dat de vloerbelijning aanwezig is, zorgt de vloerbelijning voor meer rust en werkplezier onder de medewerkers. Wij raden dit product dan ook aan voor alle bedrijven in de logistiek!

Hoe zouden jullie Flow in Motion in één zin omschrijven?

Klantervaring belijning logistiek centrum, logistiek centrum verbeteren, klantervaring verbetering indeling logistiek centrum, klantervaring verbetering indeling magazijn, magazijn indeling verbeteren

Deel op:

Facebook
LinkedIn

Geef een reactie

In de spotlichten

Andere Blogs

Zichtbaar werken

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?