Klantervaring verkeersplan – SMI plaatwerk Leeuwarden

Klantervaring belijning plaatwerk fabriek, fabriek verbeteren, klantervaring indeling en belijning plaatwerk fabriek, klantervaring verbetering indeling plaatwerk fabriek, plaatwerk fabriek indeling verbeteren, verkeersplan belijning fabriek

Wordt er hard gewerkt binnen jouw fabriek maar ontbreekt er structuur en een vaste plek voor diverse onderdelen en materialen op de werkplaats? Of loopt alles soepel maar heb je het idee dat er nog veiliger en efficiënter door je medewerkers kan worden gewerkt? Maar…heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken? Wil je ervoor zorgen dat er binnen jouw fabriek nog veiliger en efficiënter wordt gewerkt? En wil je bovenal positieve reacties ontvangen van medewerkers, over de geoptimaliseerde manier van werken en de overzichtelijkheid van de werkplek? Dan ben je bij Flow in Motion aan het juiste adres! Lees hieronder de klantervaring van SMI plaatwerk Leeuwarden.

Gemaximaliseerde veiligheid en efficiëntie in de plaatbewerking fabriek van SMI

Flow in Motion: Deze maand zijn we op bezoek geweest bij SMI Leeuwarden, een prachtige plaatbewerking fabriek. Circa 1,5 jaar geleden hebben wij SMI mogen helpen met hun belijning project om de veiligheid en efficiëntie van de processen binnen de fabriek te maximaliseren! Tijdens ons bezoek hebben we hun belijning plan uitgebreid, onderhoud verricht aan de huidige belijning en gezellig een kop koffie gedronken! In deze showcase lees je alles over de ervaring van SMI en het resultaat van de belijning voor hun fabriek.

Onze vragen zijn beantwoord door: Eelke, projectmanager van SMI plaatwerk Leeuwarden

Welke twijfels hadden jullie van te voren over het product of de dienst?

Eelke: De grootste twijfel die wij hadden ging over de kleefkracht en de duurzaamheid van de vloerbelijning met tape. Dat was voor mij tevens de allerbelangrijkste factor in het beslissingsproces! In het oude bedrijfspand hadden we eerst belijning laten aanbrengen met verf, daar was de vloer ook minder goed dan hier. In deze fabriek hebben we een mooie nieuwe en strakke gevlinderde vloer. We hadden nog geen ervaring met tape, desondanks hebben we dit keer voor tape gekozen.

Is de belijning met tape wel sterk genoeg?

Eelke: Maar toch…in de eerste week nadat jullie de vloerbelijning hadden aangebracht met tape, had ik mijn twijfels of het tape wel sterk genoeg zou zijn. Zodra medewerkers pallets over de belijning begonnen te schuiven hield ik mijn hart vast!

Gelukkig waren deze zorgen van korte duur, de belijning bleef namelijk erg goed zitten. Bovenal, de belijning zit er inmiddels bijna anderhalf jaar op en ziet er nog steeds super goed uit!

Kleine beschadigingen zijn in een handomdraai gecorrigeerd!

Eelke: Uiteraard ontstaan er op sommige plekken beschadigingen, dit is denk ik ook onvermijdelijk zodra je te maken hebt met palletverkeer en heftrucks. Gelukkig is het corrigeren van beschadigingen aan de vloerbelijning erg eenvoudig. Namelijk door het betreffende stukje er tussen uit te halen en daarvoor een nieuw stukje tape te plaatsen. En je ziet er naderhand niets meer van. Het onderhoud valt mij persoonlijk dan ook heel erg mee.

 

 

Ik had namelijk verwacht dat er wel meer stukken van de belijning vervangen hadden moeten worden met de tijd! Het tegendeel is waar. De belijning ziet er nog steeds netjes uit en als je het een beetje bijhoudt blijft dit ook het geval. En zodra je een stukje repareert zie je ook dat de medewerkers gemotiveerd raken om er weer wat voorzichtiger mee om te gaan. Het product heeft zich in mijn ogen dan ook echt bewezen. De belijning op de werkplaats is duurzaam en makkelijk te onderhouden. En wat ik persoonlijk erg fijn vind, is dat je alle kanten op kunt met deze vloerbelijning. Het is flexibel en eenvoudig aanpasbaar!

Wat zijn doorslaggevende factoren geweest voor jullie keuze voor Flow in Motion?

Eelke: Ik ben jullie tijdens het oriënteren tegengekomen en zag dat jullie je ook in het Noorden van Nederland bevinden. Ik twijfelde heel erg tussen verf en tape, al was ik nog niet bekend met tape.  Toch heb ik destijds de knoop doorgehakt en voor tape gekozen omdat ik de voordelen en talloze mogelijkheden ervan inzag.

Er is veel meer mogelijk met tape, het is makkelijk aan te passen en te verwijderen. Ik ben achteraf dan ook erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Verf van de vloer afhalen is een heel gedoe, daarnaast is vloerverf niet zo flexibel als belijning met tape.

Hoe zouden jullie Flow in Motion omschrijven in één zin?

Klantervaring belijning plaatwerk fabriek, fabriek verbeteren, klantervaring indeling en belijning plaatwerk fabriek, klantervaring verbetering indeling plaatwerk fabriek, plaatwerk fabriek indeling verbeteren, verkeersplan belijning fabriek

Hoe was jullie ervaring met ons binnen het gehele proces, van A tot Z?

Eelke: Mijn ervaring met jullie is erg goed! Jullie beschikken over de juiste kennis, weten van aanpakken en zorgen ervoor dat dingen soepel verlopen. Na het eerste gesprek en het doornemen van de tekening wisten jullie direct wat er moest gebeuren en waar de aandachtspunten lagen. Daarbij zijn we erg tevreden over het resultaat van de belijning! 

Wat mij ook opviel is dat jullie zijn één van de enige bedrijven die op hun website gebruik maken van praktijkvoorbeelden en passende uitleg. Dit zorgde ervoor dat ik een goed beeld kon vormen bij de verschillende producten en mogelijkheden. En dat ik een gevoel kreeg bij het product an sich!

Wat voor resultaat heeft de vloerbelijning voor jullie als bedrijf opgeleverd?

Eelke: Allereerst een stukje veiligheid, de looproutes naar de nooddeuren zijn nu heel duidelijk aangegeven. En ik ben erg blij met het feit dat de gangpaden vrij zijn.  In het verleden (in het oude pand) kwam het namelijk voor dat er midden op de weg materialen bleven staan, waardoor andere medewerkers en verkeer zich daar omheen moesten manoeuvreren. En dat is gewoon niet prettig.

Daarbij heeft de belijning ervoor gezorgd dat er verschillende afdelingen binnen de fabriek werden aangewezen. Alles was van begin af aan duidelijk en gestroomlijnd. Hetgeen de veiligheid en efficiëntie tot op heden enorm bevordert. En je merkt dat je hierdoor ook steeds verder in het geheel gaat, het is leuk geworden om de belijning op de werkplaats uit te breiden!

 

Aan wie zouden jullie dit product nog meer willen aanbevelen?

Eelke: Dit product kan ik aanbevelen aan onder andere onze eigen bedrijvengroep. Bijvoorbeeld voor onze verspaningsafdeling, daarvoor zou belijning op de werkvloer veel kunnen betekenen! Eigenlijk aan alle fabrieken, magazijnen en werkplaatsen behalve bedrijfsruimtes met hele slechte vloeren of waar echt erg zwaar constructiewerk wordt verricht. Ik denk namelijk dat het ook voor andere bedrijven heel veel rust, ruimte en duidelijkheid kan creëren! 

Deel op:

Facebook
LinkedIn

Geef een reactie

In de spotlichten

Andere Blogs

Zichtbaar werken

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?