Anderhalf meter afstand houden… Zelfs buiten de winkel!? Tape voor buiten

Tape voor buiten; afstand houden buiten de winkel

Aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te reduceren. Winkels mogen per 10 vierkante meter slechts één klant toe laten! (NOS). Goede maatregel, maar dit resulteert onvermijdelijk in lange wachtrijen buiten. Hou zorgen we dat klanten afstand houden buiten je winkel en niet onrustig worden. Ik weet niet hoe breed jou stoep is?  Maar vanmiddag zag ik bij de Gamma klanten rondhangen wachtend tot ze naar binnen mogen. Hoe kunnen we dit enigszins structureren en wat kan jij als winkelier doen om te helpen? Tape voor buiten is hier jou oplossing.

 

Afstand houden buiten de winkel?

Ook hier is het antwoord hetzelfde als bij de oplossing binnen in de winkel! Heel simpel gezegd is het maken van een wachtstrook met afstandsstrepen ook hier de oplossing om mensen kenbaar te maken wat de juiste afstand is (1.5 meter blijft toch lastig inschatten). Hiermee voorkom je ook dat jou klanten niet de hele stoep of ruimte voor je winkel bezetten. Bij komende voordeel, nu kunnen de klanten van binnen ook met de juiste afstand je winkel verlaten. En wacht iedereen netjes zijn beurt af. We kennen allemaal wel de kleine kruidenier of bakker in de buurt. Waarbij de klanten ongeorganiseerd door elkaar staat te wachten en je in de gaten moet houden wanneer je aan de buurt bent. Dit geeft naast voor nu het belangrijkste kans dat mensen de 1,5 meter afstand houden regel niet aanhouden, ook gewoon een heel onrustig gevoel. Je kan ook dranghekken huren. Maar weet je, kost een stuk meer en dranghekken zijn leuk bij een festival of koningsdag, maar laten we nou niet onze lege straten daarmee vullen.

Maar tape voor buiten blijft toch nooit zitten?

Uit de wereld van de fabrieken en magazijnen is ook tape voor buiten ontstaan. Tegen alle verwachtingen komt de outdoor max tape in deze bizarre tijd heel goed van pas. Speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen weer en wind, blijft deze duurzame tape goed zitten in de buitenlucht op een zeer slechte ondergrond. Door de dikke laag vormt het zich goed naar alle soorten ondergronden. Deze plaklaag is speciaal ontwikkeld om zich buiten te houden in de regen. Eerlijk is eerlijk het blijft zeker goed zitten. Het enige gevaar is optrekkend vocht vanuit de bodem. Bekijk het product HIER!

Strips met afstand houden instructie

Deze sticker kan ook buiten opgeplakt worden, maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Dit hangt namelijk echt af van jouw situatie; hoe ziet de ondergrond eruit en hoe schoon is deze (of kan deze gemaakt worden). We adviseren je hier graag over, stuur een foto via whatsapp of via de mail en we komen er binnen een uur op terug!

 • Buiten tape: Durastripe Outdoor MAX

  65,0095,00 buiten afstand markeren
 • Durastripe Mean Lean Markeringstape

  68,00329,00 Palletverkeer
 • Durastripe gevarenkleuren Markeringstape

  104,00535,00 Gevaren markering
 • Durastripe Supreme V Markeringstape

  90,00535,00 Slechte vloeren, vocht

Leave a Reply

Open chat
1
Hallo, ik ben Theo. Waarmee kan ik je helpen?