Anderhalf meter afstand houden… Zelfs buiten de winkel!? Tape voor buiten

Tape voor buiten; afstand houden buiten de winkel

Nieuwe corona maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te verkleinen. Niet essentiele winkels mogen weer open vanaf 28 april. Er zijn wel enkele beperkingen:

  • openingstijden van 6.00 tot 20.00.
  • 1 klant per 25 m2 winkeloppervlak en uiteraard 1,5 meter afstand (minimaal 2 klanten per verdieping)
  • mondkapjes blijven verplicht
  • Klanten komen alleen en zijn vrij van corona verschijnselen
  • kinderen en mensen die hulp nodig hebben tellen niet mee

Dit resulteert onvermijdelijk in wachtrijen buiten. Hou zorg jij dat klanten afstand houden buiten je winkel niet onrustig worden. Wachtrijen ontstaan vanzelf, maar krijgen zonder organisatie een eigen leven en maakt het voor klanten ook lastig. Ik weet niet hoe breed jouw stoep is?  Er zijn twijfels vanuit het kabinet of de winkels het wel goed kunnen organiseren. Binnen geen probleem, maar buiten liggen de uitdagingen. Dus hoe gaan we dit structureren en wat kan jij als winkelier doen om te helpen? Buiten tape corona en buitenstickers zijn hier jouw oplossing.

Afstand houden buiten de winkel?

Ook hier is het antwoord hetzelfde als bij de oplossing binnen in de winkel! Heel simpel gezegd is het maken van een wachtstrook met corona vloerstickers ook hier de oplossing om mensen kenbaar te maken wat de juiste afstand is (1.5 meter blijft toch lastig inschatten). Hiermee voorkom je ook dat jouw klanten niet de hele stoep of ruimte voor je winkel bezetten. Bijkomend voordeel, nu kunnen de klanten van binnen ook met de juiste afstand je winkel verlaten. En wacht iedereen netjes zijn beurt af. We kennen allemaal wel de kleine kruidenier of bakker in de buurt. Waarbij de klanten ongeorganiseerd door elkaar staat te wachten en je in de gaten moet houden wanneer je aan de buurt bent. Dit geeft naast voor nu het belangrijkste kans dat mensen de 1,5 meter afstand houden regel niet aanhouden, ook gewoon een heel onrustig gevoel. Je kan ook dranghekken huren. Maar weet je, dat kost een stuk meer en dranghekken zijn leuk bij een festival of koningsdag, maar laten we nou niet onze lege straten daarmee vullen.

Maar tape voor buiten blijft toch nooit zitten?

Uit de wereld van de fabrieken en magazijnen is ook tape voor buiten ontstaan. Tegen alle verwachtingen komt de outdoor max tape in deze bizarre tijd heel goed van pas. Speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen weer en wind, blijft deze duurzame tape goed zitten in de buitenlucht op een zeer slechte ondergrond. Door de dikke laag vormt het zich goed naar alle soorten ondergronden. Deze plaklaag is speciaal ontwikkeld om zich buiten te houden in de regen. Eerlijk is eerlijk het blijft zeker goed zitten. Het enige gevaar is optrekkend vocht vanuit de bodem. Ga naar onze webshop voor de buiten tape corona of andere vloerstickers.

Strips en stickers met afstand houden instructie

Deze sticker kan ook buiten opgeplakt worden, maar daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Dit hangt namelijk echt af van jouw situatie; hoe ziet de ondergrond eruit en hoe schoon is deze (of kan deze gemaakt worden). We adviseren je hier graag over, stuur een foto via whatsapp of via de mail en we komen er binnen een uur op terug!

Bekijk op onze webshop voor corona stickers en corona tape de producten met de tag “beste kwaliteit in de markt” voor jouw buitenstickers!

Deel op:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

INHOUDSOPGAVE

In de spotlichten

Andere Blogs

Zichtbaar werken

Soort vloer
Soort vloer
Verkeer en belasting
Verkeer en belasting
Toplaag
Toplaag
Omgeving
Omgeving
Breedte van de tape
Breedte van de tape
Kleuren
Kleuren
Open chat
1
Hallo, ik ben Marthijn. Waarmee kan ik je helpen?